smasma 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako...ja sam Boris,prezivam se Tisma pa odatle i nadimak "Sma sma".. ;D...zivim u Obrenovcu,90. sam godiste i idem u saobracajno tehnicku skolu u Zemunu....najvise me interesuju Supermotardi i skuteri....trenutno ne vozim nista,a imam u planu da pazarim neku Apriliu sr50 od 2000 do 2001 godista....volim brzu voznju.....to je to....pozzzdrav svima i nadam se lepom druzenju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Borise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosao imenjace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Maj 29, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao drugare!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Welcome to family Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smasma 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslicama......pozzz svim bikerima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8671 Napisano Maj 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, iam ja u komsiluku jednog ludog Tismu, zove se Jovan. Ako si samo delic kao on, svaka ti casr, dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Borise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Znaci, imacemo i obrazovane motorase! Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...