pana 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Razume li se ko u dijagnosticke kodove kod YAMAHA XT 660X? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam manual za xt660r i xt660x 2004 , a tamo ima sve lepo objashnjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan da,imam,ali mi treba prakticno iskustvo nekoga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e je...ga tu ti ne mogu pomoci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...