miges 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sve sto znate o ovom motoru... Ko je imao iskustva sa njim ili ko ga ima neka kaze sve mane i vrline ovog motora, kao i to kolika mu je cena trenutno?? Hvala... Pozz ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne znam asto,ali tebe i mene bukvalno zanimaju isti motori prvo x-road sad qannon ....sta ce biti trece??? sr neki ili sta??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga moj drug, koji inace radi u KDM-u. Agregat je mnogo trom, prima gas kao da je dizel. Vozio sam ga par puta, sve je ok odradjeno, kvalitet je ok, cak je oblik prekidaca potpuno isti kao na hornetu. U odnosu na druge motore te kubikaze, ovaj je bas trom. Mislim da ti se to ne bi svidelo. A cena ja mislim da je nesto oko 2500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj jedan drug ga ima.. Mislim da je placen izmedju 2500 i 2800 e NOV, kod zastupnika. Inace lep je motor, ima lepu voznju, i iskreno meni se svidja kako se cuje 4t motor. max brzina mu je 125 km. Toliko je decko vozio kaze.. Jedino sto mu ja zameram sto sam opeko nogu kad mi je dao da probam... nema onu zastitu na asuspuhu ( bar ovaj nema) ;D Inace nema veze sa rs i ostalim zujalicama tog tipa.. sta moze da se ocekuje od 4t motora tako da za neko "ludovanje" sa brzinom i ti fazoni-nema nista od toga.. Tako da je za nekog takoreci pocetnika odlican izbor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan max brzina mu je 125 km. Toliko je decko vozio kaze.. Taj motor u spicu ide oko 115 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan max brzina mu je 125 km. Toliko je decko vozio kaze.. Taj motor u spicu ide oko 115 Onda laze magarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan max brzina mu je 125 km. Toliko je decko vozio kaze.. Taj motor u spicu ide oko 115 Onda laze magarac Verovatno laze cajger Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ima digitalan merac brzine.. a i mislim da mu je realna brzina 120-125. Ipak nije to mali tocak. Moj skut kymco ide 100 sa 10-kama gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan akd smo vec kod kmka....da li vama moze da otvori zvanicnu stranicu za Srbiju??? www.kymco.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Ali imas http://www.milano.co.yu/ Oni su na zalost generalni uvoznici za kymca (valjda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 28, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zasto na zalost..ja kad sam mog kimka tamo kupio sve je odradjeno vise nego fer i korektno...cak su ljudi ostali posle radnog vremena da bi motor otisao na neko testiranje i prvo paljenje....hvala za link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista.. Sto na zalost.... Pa da nisi kupio motor od njih odradeli bi ti servis malo sutra.. kamo lepe srece da ti nabave neki deo... Bruka za jednog uvoznika.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Rade ko i svi u Srbiji-kako im dodje.Izgubio sam servisnu knjizicu, bio na redovnom servisu pre 2 meseca gde obecase da ce za 30 dana da im stigne servisna iz tog Milana d.o.o. ali do danas se nije pojavila pa sam popizdeo sobzirom na to da sa njima imam vise prijateljski a manje poslovni odnos Za utehu su mi obecali da ce da mi "nabudze" u skorije vreme neku knjizicu :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan max brzina mu je 125 km. Toliko je decko vozio kaze.. Taj motor u spicu ide oko 115 Onda laze magarac Verovatno laze cajger Ovaj ima digitalan merac brzine.. a i mislim da mu je realna brzina 120-125. Ipak nije to mali tocak. Moj skut kymco ide 100 sa 10-kama gumama. Kada saberemo i odumemo magarce, gume i digitalne pokazivace , bice da ide 105 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miges 0 Napisano Maj 29, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ne znam asto,ali tebe i mene bukvalno zanimaju isti motori prvo x-road sad qannon ....sta ce biti trece??? sr neki ili sta??? Pa sta ces... Volimo iste tipove motora, ali ja skutere ne volim... ;D Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne znam asto,ali tebe i mene bukvalno zanimaju isti motori prvo x-road sad qannon ....sta ce biti trece??? sr neki ili sta??? Pa sta ces... Volimo iste tipove motora, ali ja skutere ne volim... ;D Pozz pa znas kako...ne volim ih ni ja nesto.mali tockovi,tromi(pogotovu 4t)...ali bolje ista nego nista...kapiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa_bb 13 Napisano Februar 25, 2014 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim ovja motor i presao sam 25 000 sa njim. Da ne pisem sve ovde jer me mrzi moj broj telefona je 064 338 26 48 pa neka se javo ko zeli detaljne informacije o svemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...