Lazić 129 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Idem oko 11h francuskom nizbrdo, guzva kolosalna, kod ugla sa Jovanovom stoji ns sred ulice izmedju traka kamion kanalizacije gleda uzbrdo, a iza njega bocno na copavoj Kinroad cross, malo ostecen sa obe strane, BG 18-375. Izgleda da je kamion krenuo u nazad i mlatnuo lika koji je stajao. Vozaca ni policije, ni hitne, samo trojica iz kamiona, motor je ok, ali ako je vozac bio bez kacige, mogao je da odleti pravo na glavu. Ako neko zna nesto vise nek javlja, u tri lepe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je kamiondzija zakocio da kupi pizzu kod bucka nadam se da je biker ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Maj 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Da bog da mu presela ta pica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da bog da mu presela ta pica! A otkud ti znas sta se tacno desilo, pa da tako pricas ? Ako znas sta se desilo, napisi da znaju i ostali, a ako ne znas nemoj da krivis nekoga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pre nekih god dana stao kod bucka po pizzu kolima Nema mesta za parking vec 2 auta ispred mene,prakirana na ulici sa sva 4 migavca pa stanem i ja iza njih i izadjem po klopu kad riba koja je bila na parkingu pojede pizu,sedne u auto i u rikverc pravo na mene bam odvali se na njenom jugicu ceo branik i odpade,razbila stopaljku a meni samo haubu izgrebala i jos kao oce da ode ko te je@#$ sto parkiras na ulici kao meni,nece da da ni za farbanje i ja pozovem pandure Panduri dolaze a u medjivremenu dole ispred ta 2 auta na ulici staje lik na motoru i silazi po klopu kad drugi seda u kombi ispred njega na parkingu i u rikverc kres,bum tras porusi i zamalo mu pregazi motor (potpuno ista situacija 10 minuta posle moje) jbt da ne poverujes i kad je video sta je uradio i moj slucaj i pandure odmah izvadi kes i dogovri se sa vlasnikom motora. jbg zajebano je u francuskoj (ni u beogradskoj nije mnogo bolje) a bucko je kriv za sve sto pravi toliko dobre pizze ako je vlasnik tog motora sad na forumu neka se javi da potvrdi pricu i da kaze koliko je dobio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 28, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovaj iz kanalizacije otpusavao neku sahtu, jer je stajao na sred ulice, saobracaj je isao oko njega, a kako je izgledalo po tragovima, motor je bio tacno iza njega, bocno, polomljena mu je plastika oko rezervoara sa leve strane, tacno gde je na kamionu neka jbmliga, kuka. Kako mi se cini motor je samo ljosnuo na desno, ali posto nije bilo vozaca, rekao bih da je ipak povredjen, nadam se ne ozbiljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 28, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh,samo da nije nesto opasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...