Jump to content

Moto Zajednica

Ugao Francuske i Gospodar Jovanove oko 10 i 30h

Recommended Posts

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Idem oko 11h francuskom nizbrdo, guzva kolosalna, kod ugla sa Jovanovom stoji ns sred ulice izmedju traka kamion kanalizacije gleda uzbrdo, a iza njega

bocno na copavoj Kinroad cross, malo ostecen sa obe  strane, BG 18-375. Izgleda da je kamion krenuo u nazad i mlatnuo lika koji je stajao.

Vozaca ni policije, ni hitne, samo trojica iz kamiona, motor je ok, ali ako je vozac bio bez kacige, mogao je da odleti pravo na glavu.

Ako neko zna nesto vise nek javlja, u tri lepe...

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 651 postova

Da bog da mu presela ta pica!  >:(

A otkud ti znas sta se tacno desilo, pa da tako pricas ?  Ako znas sta se desilo, napisi da znaju i ostali, a ako ne znas nemoj da krivis nekoga.

• Drug član, 1392 postova

ja sam pre nekih god dana stao kod bucka po pizzu kolima

Nema mesta za parking vec 2 auta ispred mene,prakirana na ulici sa sva 4 migavca pa stanem i ja iza njih i izadjem po klopu kad riba koja je bila na parkingu pojede pizu,sedne u auto i u rikverc pravo na mene bam odvali se na njenom jugicu ceo branik i odpade,razbila stopaljku a meni samo haubu izgrebala i jos kao oce da ode ko te je@#$ sto parkiras na ulici kao meni,nece da da ni za farbanje i ja pozovem pandure

Panduri dolaze a u medjivremenu dole ispred ta 2 auta na ulici staje lik na motoru i silazi po klopu kad drugi seda u kombi ispred njega na parkingu i u rikverc kres,bum tras porusi i zamalo mu pregazi motor (potpuno ista situacija 10 minuta posle moje)

jbt da ne poverujes i kad je video sta je uradio i moj slucaj i pandure odmah izvadi kes i dogovri se sa vlasnikom motora.

jbg zajebano je u francuskoj (ni u beogradskoj nije mnogo bolje) a bucko je kriv za sve sto pravi toliko dobre pizze :) 

ako je vlasnik tog motora sad na forumu neka se javi da potvrdi pricu i da kaze koliko je dobio  ;)

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Mislim da je ovaj iz kanalizacije otpusavao neku sahtu, jer je stajao na sred ulice, saobracaj je isao oko njega, a kako je izgledalo po tragovima,

motor je bio tacno iza njega, bocno, polomljena mu je plastika oko rezervoara sa leve strane, tacno gde je na kamionu neka jbmliga, kuka. Kako mi se cini

motor je samo ljosnuo na desno, ali posto nije bilo vozaca, rekao bih da je ipak povredjen, nadam se ne ozbiljno.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja