demro.st 435 Napisano Decembar 28, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kupujem motor do 2250 eur .bez ulaganja ..registraija moze da bude moja .....popnude u inbo hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1853 Napisano Decembar 28, 2019 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sa kolegom@Nenadbg88Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Decembar 28, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Miki na tagu.Kolega mi je na oglasu samo ostavio komentar "Zainteresovan".To mi se nikada ranije nije desilo pa nisam znao kako da reagujem. Logicno ako je neko zainteresovan, pozove.Za sve dodatne informacije tu sam kolegi na raspolaganju.Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pa zar niko ne nudi ..nista ???bandit od kolege sa forume ..nije za mene ---mator sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 30, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi ponuda da nisi zakucao gornju cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Decembar 30, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan @demro.st šta ti treba? Zujalica, maxi, tourer, Adveturer, chopper...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan choper turing .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan toliko budzet dozoljava . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zemunac72 je napisao: Bilo bi ponuda da nisi zakucao gornju cenu pa gledam i varadera da se zna ima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, demro.st je napisao: pa gledam i varadera da se zna ima ... dobra cena oko 2400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 30, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam dal za 2000 + evra ima bolji chopper nego onaj sto si prodao. I sam znas kako se cene krecu kod njih. Od putnih masina Suzuki Bandit 600/1200, Suzuki Katana 600/750, BMW RT 1150, BMW 650, Yamaha Diverzija 600/900, Yamaha gts 1000, Yamaha TDM 850, Kawa zr7, Honda VFR 750, Honda Pan european 1100 itd. Do 2003/2004 godista uglavnom idu po toj ceni najmladji. Ako si premator za bandita uzmi Yamahu Diversion 900, Yamahu TDM 850, ili BMW RT. Najeftiniji za odrzavanje je Diverzija. Imas ih za 1600 do 2250 tek uvezenih iz Svice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Pingvin37 je napisao: Pa ne znam dal za 2000 + evra ima bolji chopper nego onaj sto si prodao. I sam znas kako se cene krecu kod njih. Od putnih masina Suzuki Bandit 600/1200, Suzuki Katana 600/750, BMW RT 1150, BMW 650, Yamaha Diverzija 600/900, Yamaha gts 1000, Yamaha TDM 850, Kawa zr7, Honda VFR 750, Honda Pan european 1100 itd. Do 2003/2004 godista uglavnom idu po toj ceni najmladji. Ako si premator za bandita uzmi Yamahu Diversion 900, Yamahu TDM 850, ili BMW RT. Najeftiniji za odrzavanje je Diverzija. Imas ih za 1600 do 2250 tek uvezenih iz Svice. gledam bmw onaj iz petroa pa varadero.i tdm imao tri komada za 900 nemam ooljno.a dierziju neznam nisam nikad imo najise me intrigira bmw 1100rt...za sada ne zurim ...pa gustiram ..bitno da je lova u džepu ostalo je lako..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, demro.st je napisao: gledam bmw onaj iz petroa pa varadero.i tdm imao tri komada za 900 nemam ooljno.a dierziju neznam nisam nikad imo najise me intrigira bmw 1100rt...za sada ne zurim ...pa gustiram ..bitno da je lova u džepu ostalo je lako..pozdrav ne radi mi slovo V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Decembar 30, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Diverzije ako su u dobrom stanju sem nesto potrosnog materijala nema odrzavanja. A i to sto ima da se sredi nije skupo. Kod BMW-a, Honde Pan europe je ipak to sve skuplje i drugacije. Varadero tesko neki krsten za tu lovu, mada... Nek se javi neko ko ga vozi jer ja ga nisam vozio pa ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Pingvin37 je napisao: Diverzije ako su u dobrom stanju sem nesto potrosnog materijala nema odrzavanja. A i to sto ima da se sredi nije skupo. Kod BMW-a, Honde Pan europe je ipak to sve skuplje i drugacije. Varadero tesko neki krsten za tu lovu, mada... Nek se javi neko ko ga vozi jer ja ga nisam vozio pa ne znam. hvala na komentarima tražim.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, demro.st je napisao: hvala na komentarima tražim.......... ima diverzija ovde na forumu i pan europa........cito sam komentare prodaji istih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 30, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, demro.st je napisao: ima diverzija ovde na forumu i pan europa........cito sam komentare prodaji istih Komšina Diverzija je tip-top... Pan Europa je pretežak motor za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Decembar 30, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan hvala brate i meni se čini tako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Decembar 30, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Varadero bez ulaganja bez 3000e tesko,jako tesko. Nemoj gledati trenutnu situaciju,kasnije odrzavanje uzmi u obzir. I jos nesto,pre bih uzeo jeftiniji motor pa svakog meseca uradio po nesto sto je potrebno i bio miran jedan duzi period,nego kupio nov nov nov,pa posle par hiljada radio svasta... Srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanY 41 Napisano Decembar 30, 2019 U prolazu, 66 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Royal Enfield Himalayan BS6 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi se uklopio u ovako nesto,odlican motor za tebe https://www.polovniautomobili.com/motori/15643839/kawasaki-zrx-1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Decembar 31, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A nešto ovako? Vfr 800 fi, 2000.god 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...