Jump to content

Moto Zajednica

Preporucite kacigu do 100 e

Recommended Posts

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

kao sto naslov kaze, skupilo se malo vise kesa pa da najbolje iskoristim investiciju...

gledao sam i marushin neeku kacigu za malo vise od 8000...

Hvala...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 167 postova

znam da ce sad biti "dodaj jos malo pa kupi...."  al ovo je moja preporuka do 100 Eur - Uvex za 7600din, imas je na Vozdovcu u Veranu (011/3094-500)

u ExportAuto-u koji zastupaju Marushin imas i neku portugalsku firmu Nau (www.nau-helmets.com) i njihovu integralku za 6600 din. nemam pojma kakva je - probaj, mada je moj favorit Uvex

• Svrati ponekad, 156 postova

Devojka ima AGV GP1, to je mislim 100e,dobra joj je,ima raznih nijansi,ne magli, mada ona tvrdi da joj duva kad duva vetar sa od nazad kroz one otvore(mada ja kontam da je to zensko trucanje..),ja bi to uzeo

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Ja da ti kažem da MDS kacigu ne uzimaš kao ni neku drugu koja oko vizira ima sunđer za izolaciju jer se meni na mojoj staroj MDS kacigi taj sunđer izgulio posle 3 meseca i onda je počela strašno da duva. Čim je malo hladnije vizir magli kao lud, a ni postava se ne vadi.

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

kao sto naslov kaze, skupilo se malo vise kesa pa da najbolje iskoristim investiciju...

gledao sam i marushin neeku kacigu za malo vise od 8000...

Hvala...

Ja sam koristio GP1 i bila je ok. Magli zimi kad stojis recimo na semaforu ali ne i kad vozis. Mislim da je dobar izbor za te pare.

Zna li ko dal vredi nesto ova kaciga za suvozaca KYON - H510-3 - MAT CRNA (50eura)  bila je na sajmu u NS-u i extra izgleda spolja a i cini mi se da je poprilicno cvrsta, e sad kakva je u voznji i ovako?  link: http://www.qingqi.co.yu/sr/h510-3.html

Mislim da ta kciga ne vredi da se kupi. Nemojte davati suvozacu ono sto ne biste ni sami nosili. Skupi jos para i kupi nesto firmirano.

Vidim da ste lepo raspolozeni da pomognete, hvala... Gledao sam i neku "streetfighter" kacigu, model transformers, tako nesto, kosta 79.99 £, da li je nekom poznata, pogledacu i predlozene modele... Yanima me i samo da li se na gore pomenute kacige stvara buka pri vecim brzinama?

• Princ Sherwood-a, 2447 postova
Zanima me i samo da li se na gore pomenute kacige stvara buka pri vecim brzinama?

Na većim brzinama ili misliš na većim brzinama Keeway-ja?  ;) Nije ista stvar

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Na vecim brzinama, preko 150...

Ako planiras da se vozis pri brzinama vecim od 150 tesko da ce ti ove kacige a i bilo koja do 100e odradjivati posao.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Na vecim brzinama, preko 150...

Ako planiras da se vozis pri brzinama vecim od 150 tesko da ce ti ove kacige a i bilo koja do 100e odradjivati posao.

Nemoj tako, štiti će od mušica ali ima i dalje da zuji u ušima ;D ;D ;D

Ne bi se vozio konstantno tim brzinama, nego ono izadjem na pravac, ziska, i to... naravno ne mojim keeway-om, vec burazerovim banditom...

• Svrati ponekad, 328 postova
  • Motocikl: Honda TransAlp XL600V

Ne bi se vozio konstantno tim brzinama, nego ono izadjem na pravac, ziska, i to... naravno ne mojim keeway-om, vec burazerovim banditom...

Mozda cu ispasti malo negativan ali koliko se ja secam izgleda Bandit-a,pri brzinama 150+km/h ce ti sustanje vetra u kacigi biti najmanji problem,pri toj brzini ce vetar da te oduva sa tog motora,sem ako nema neki veliki,dobar vizir koji ce lepo da te zastiti,u tom slucaju kupi ovo sto ti ljudi preporucuju (ionako nesto bolje i nema za 100 eura) i uzivaj!

Pozdrav 8)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja