nesic1 266 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze, skupilo se malo vise kesa pa da najbolje iskoristim investiciju... gledao sam i marushin neeku kacigu za malo vise od 8000... Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan znam da ce sad biti "dodaj jos malo pa kupi...." al ovo je moja preporuka do 100 Eur - Uvex za 7600din, imas je na Vozdovcu u Veranu (011/3094-500) u ExportAuto-u koji zastupaju Marushin imas i neku portugalsku firmu Nau (www.nau-helmets.com) i njihovu integralku za 6600 din. nemam pojma kakva je - probaj, mada je moj favorit Uvex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Devojka ima AGV GP1, to je mislim 100e,dobra joj je,ima raznih nijansi,ne magli, mada ona tvrdi da joj duva kad duva vetar sa od nazad kroz one otvore(mada ja kontam da je to zensko trucanje..),ja bi to uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja da ti kažem da MDS kacigu ne uzimaš kao ni neku drugu koja oko vizira ima sunđer za izolaciju jer se meni na mojoj staroj MDS kacigi taj sunđer izgulio posle 3 meseca i onda je počela strašno da duva. Čim je malo hladnije vizir magli kao lud, a ni postava se ne vadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 25, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Caberg flame ili agv gp1, zavisi koja ti vise odgovara. Ja imam gp1 za suvozaca i za te pare je odlicna, mada caberg je kvalitetnije odradjena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlayaZR 0 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: ZR - NS Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko dal vredi nesto ova kaciga za suvozaca KYON - H510-3 - MAT CRNA (50eura) bila je na sajmu u NS-u i extra izgleda spolja a i cini mi se da je poprilicno cvrsta, e sad kakva je u voznji i ovako? link: http://www.qingqi.co.yu/sr/h510-3.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 25, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze, skupilo se malo vise kesa pa da najbolje iskoristim investiciju... gledao sam i marushin neeku kacigu za malo vise od 8000... Hvala... Ja sam koristio GP1 i bila je ok. Magli zimi kad stojis recimo na semaforu ali ne i kad vozis. Mislim da je dobar izbor za te pare. Zna li ko dal vredi nesto ova kaciga za suvozaca KYON - H510-3 - MAT CRNA (50eura) bila je na sajmu u NS-u i extra izgleda spolja a i cini mi se da je poprilicno cvrsta, e sad kakva je u voznji i ovako? link: http://www.qingqi.co.yu/sr/h510-3.html Mislim da ta kciga ne vredi da se kupi. Nemojte davati suvozacu ono sto ne biste ni sami nosili. Skupi jos para i kupi nesto firmirano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ste lepo raspolozeni da pomognete, hvala... Gledao sam i neku "streetfighter" kacigu, model transformers, tako nesto, kosta 79.99 £, da li je nekom poznata, pogledacu i predlozene modele... Yanima me i samo da li se na gore pomenute kacige stvara buka pri vecim brzinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 25, 2008 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me i samo da li se na gore pomenute kacige stvara buka pri vecim brzinama? Na većim brzinama ili misliš na većim brzinama Keeway-ja? Nije ista stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Na vecim brzinama, preko 150... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 25, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Na vecim brzinama, preko 150... Ako planiras da se vozis pri brzinama vecim od 150 tesko da ce ti ove kacige a i bilo koja do 100e odradjivati posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Na vecim brzinama, preko 150... Ako planiras da se vozis pri brzinama vecim od 150 tesko da ce ti ove kacige a i bilo koja do 100e odradjivati posao. Nemoj tako, štiti će od mušica ali ima i dalje da zuji u ušima ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi se vozio konstantno tim brzinama, nego ono izadjem na pravac, ziska, i to... naravno ne mojim keeway-om, vec burazerovim banditom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan pa to zujanje vetra uvek možeš da umanjiš nekim čepovima za uši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 26, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi se vozio konstantno tim brzinama, nego ono izadjem na pravac, ziska, i to... naravno ne mojim keeway-om, vec burazerovim banditom... Mozda cu ispasti malo negativan ali koliko se ja secam izgleda Bandit-a,pri brzinama 150+km/h ce ti sustanje vetra u kacigi biti najmanji problem,pri toj brzini ce vetar da te oduva sa tog motora,sem ako nema neki veliki,dobar vizir koji ce lepo da te zastiti,u tom slucaju kupi ovo sto ti ljudi preporucuju (ionako nesto bolje i nema za 100 eura) i uzivaj! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 26, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma uredu je, ovo su odgovori koje sam trazio, hvala svima na pomoci... PoZzZz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...