XSR 62 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan da i ja se sad bas iscudjavam =D ,odkud tako malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan space, izgleda da nam je naked sledeci duge ture zovu... idemo zajedno da vidimo zeda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan motor sam dobio 28decembra i sve do 19aprila je stajao mu sobi kada sam ga prvi put probao i registrovao eto otkuda samo 1500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan motor sam dobio 28decembra i sve do 19aprila je stajao mu sobi kada sam ga prvi put probao i registrovao eto otkuda samo 1500km Pa pobogu, zasto?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 30, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo me je zao da isterivam motor za samo jedan lep dan u nedelji vec sam cekao lepse i toplije vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Evo momenat kada pokazujem opeceno koljeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo me je zao da isterivam motor za samo jedan lep dan u nedelji vec sam cekao lepse i toplije vreme Jeli kupio on tebe, ili ti njega?! Wulfy, i dalje me neces ubijediti da Zed nije ludilo masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 31, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ludilo, a na ovaj konkretno od prije neki dan grmi Arow... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ludilo, a na ovaj konkretno od prije neki dan grmi Arow... Taj motor je sigurno dobar, samo mislim da tebi ljepse lezi KLE. Ovaj ti je mali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 3, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan sam presao 1600km i postepeno povecavam brzinu sada sam presao 1850km i na 8000obrtaja ide 180km/h i nemogu brze da ga vozim hoce vetar glavu da mi otkine ako sedim u usparavnom polozaju a ako zalegnem malo se sagnem nesmeta toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 5, 2008 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zalegnesh dobro na rezervoar i moze malo preko 200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Realno razmisli o kupovini još jednog motorcikla, onog za put, gde nije bitna mnogo težina i ubrzanje , već udobnost i pouzdanost. Dalem 4 cil 1100 ccm+ ili 2cil i 1200ccm+, a ostavi sebi xtx za gradić i iživljavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sa XTX-om sasvim dobro da se putuje Auto put malo zadaje muku, ali za ostalo je i vise nego super, dobar polozaj, udoban, sjediste je dobro... Dobro je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan supermoto definitivno ima neku draz sto ostali nemaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam gileru nordwest supermoto i mogu da vam kazem da taj motor ne moze da se vozi preko 150 jer vetar hoce da te skine sa motora,ali voziti supermoto je poseban dozivljaj,ne moze da dosadi.i kad bih kupovao motor opet bih kupio neki veliki enduro ili supermoto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan SM/SuperMoto/SadoMazo ;D ;D Definitivno je interesantna koncepcija i za grad... ludilo Da mogu da biram, imao bih neki Sport Turer tipa Honda VFR ili BMW K1200S i jedan SuperMoto... I jedan Hard Enduro tipa Suzuki DRZ ili neka Husqwarna... I jedan veliki Enduro... I.... i..... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan SM/SuperMoto/SadoMazo ;D ;D Definitivno je interesantna koncepcija i za grad... ludilo Da mogu da biram, imao bih neki Sport Turer tipa Honda VFR ili BMW K1200S i jedan SuperMoto... I jedan Hard Enduro tipa Suzuki DRZ ili neka Husqwarna... I jedan veliki Enduro... I.... i..... :'( :'( :'( To ti pričam ;D ;D ;D Nepostoji devojka za sve, ili zna da kuva, ili zna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi zeca neces pogresiti ja sam vise nego zadovoljan prezadovoljan u subotu sam zalegao i vozio 200 jedno desetak kilometara i nikakvi problema bilo je super zalegao i vetar mi u opste nije smetao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ma isti Q... ako ti se vozi bilo kakav točak je dobar, samo da se vrti lako i da koči dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Jun 14, 2008 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Nemozes se jebati a da ti neudje,SM jeste za grad,za njivu,stepenice,bankine,lagan za voznju ali naravno ima mane,sporiji,duva malo,sedis kao na kari i sl,sam odluci sta vise volis pa tako odaberi pravu stvar,kao elektromski prijatelj nudim ti DRZ da probas,(nekupuj motor koji nisi probao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 14, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Nemozes se jebati a da ti neudje,SM jeste za grad,za njivu,stepenice,bankine,lagan za voznju ali naravno ima mane,sporiji,duva malo,sedis kao na kari i sl,sam odluci sta vise volis pa tako odaberi pravu stvar,kao elektromski prijatelj nudim ti DRZ da probas,(nekupuj motor koji nisi probao) Hvala na ovom predlogu! Definitivno je DRZ jedna od mojih zelja i to u kombinaciji sa nekim Turerom, recimo Honda VFR ili tako nesto... Kad budem dolazi u Zrenjanin na skokove padobranom, najavicu se, pa da se vidimo nedje, nekako, upoznamo, pojedemo nesto i probam DRZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...