Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Heh... ne znam ni shta da pricham... iz Bg sam,imam 17 godina...Zovem se Zorana...naravno,volim motore...bavim se pevanjem i dizajnom....ostalo... nije mnogo ni vazno... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 24, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi... hmm... ja sam nova...vidi se... pa.. volela bih da sa ljudima odavde ostvarim neki kontakt,bilo bi mi drago da vas sve upoznam a nadam se i da ce se to ostvariti jednog dana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Maj 24, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla! Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zorana! Dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mister No 0 Napisano Maj 24, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo ste svi ljubazni i druzeljubivi... hvala svima:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan hello i tebi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Cao i dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan bolje vas nashla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 24, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošla na bjb, i što pre menjaj to Motor: ( !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan bar da je moj... moj je samo na slici... a 'vako... samo ga zamishljam... nemam ja motor,josh uvek.. ovu sezonu propushtam... malo mi krivo, najave su dobre,utisci preprichani zvuche sjajno... ali ja moram da chekam... bice neshto pochetkom sledece godine...taman na vreme(kako mama kaze),sa 18 godina... do tad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla. Za motor ima vremena, ja sam moj dobio sa 21! Al sam zato prvi kupio sa 17 (cale to ne zna) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosla lepo ime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla. Vidim stavila si sliku i to je bas lepo. Ali nemogu da verujem da te niko nije obavestio da je kod nas obicaj da prva slika bude u kupacem! :o :o :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan hehe... nije znao?? jao,pa imam druga,isto mu cale nije znao ali mu je zato sad kupio neki kross od 600cc,ne znam koji... Borko,nisam znala ali mislim da se necu odazvati pravilima,uglavnom ih krshim...(ako nije neshto suvishe ozbiljno) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 24, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno uskustvo mi govori da se na ovom sajtu ne gleda blagonaklono na krsenje pravila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan slazem se... kad je saobracaj u pitanju...NIKAD ne krshim pravila... necemo se igrati sa zivotom... meni se zivi josh dosta... ali,ne razmishljaju svi ni u saobracaju,nazalost... nash narod nema kulturu za bajkere... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 24, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan slazem se... kad je saobracaj u pitanju...NIKAD ne krshim pravila... necemo se igrati sa zivotom... meni se zivi josh dosta... ali,ne razmishljaju svi ni u saobracaju,nazalost... nash narod nema kulturu za bajkere...tj prema bajkerima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pravila su tu da se krse ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 25, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 25, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno uskustvo mi govori da se na ovom sajtu ne gleda blagonaklono na krsenje pravila ti pod hitno da ideš da se lečiš, evo ja se javljam dobrovoljno da te vodim na jednu pivsku terapiju. ;D dobrodošla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...