mitri 1847 Napisano Maj 16, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Imate li neke informacije o ovom skupu u Grckoj ? Citao sam nekada u Motopulsu reportazu sa ovog skupa od pre par godina i odusevio se . Grcki bajkeri su skroz opicheni a takvi su im i skupovi , pa bi vredelo otici... Malo sam googlao , ali sam iskopao samo ovo : Ume li neko da rastumaci ovo , da li se radi o 7-11 junu ili julu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 17, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj plakat (samo da u dnu nema motora) lici na omot neke longplejke iz '74.godine sa najvecim hitovima Dimitrisa Papadopulosa U pitanju je juN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 19, 2006 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ima zainteresovanih, javite se, pomocice drugar iz Soluna, inace tera tocak, pa ce lako saznati sta vam treba... Pozdrav :wink: P.S. Ustalom sine, pusti im mail..... :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Maj 23, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Pann Helenic je ove godine od 08. - 11.06. u mjestu ASPROVALTA na pravcu Solun - Kavala. Prošle godine na povratku sa Pann Helenica sluèajno smo stali tamo na par piva. Mjesto je na moru, ima divnu plažu i mislim da tko ide ove godine neæe pogriješiti. Uz to 11.06 svira Uriah Heep, što æeš bolje !!!! Ja nažalost nemogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...