SR-BOY 0 Napisano Jun 19, 2005 U prolazu, 1 post Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Jedan drug pike koji je mislim znao sve o motorima vise od pola majstora zauvek ih je zaboravio!!! Razlog je bio njegov najbolji drug koji je poginuo pre mesec dana!!!!!! Zvao se MUSA vozio je aeroxa koji je ima kit od 700ccm isao je oko 115 nizbrdo i savio se da uzme telefon njegova fatalna greska udario je u ivicnjak ipao je i na mestu ostao mrtav!!!!! Imao je 16 godina!! Takodje bio je i moj voma dobar ortak :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2225 Napisano Jun 20, 2005 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako, mnogo je opasno kad neko postane dobar vozac i kad pomisli da je nepogresiv. Tad se covek opusti i mnogo manje obraca paznju na sitnice... On je pogresio sto je uopste krenuo da uzme mobilni. Ne znam sta je planirao, ne verujem da je mogao da razgovara sa nekim... Jebiga, strasno je to sto se desilo, ali iz toga mora da se izvuce pouka: - Nikad ne skreci paznju sa puta, po svaku cenu. Ako hoces nesto, lepo stani pored puta i zavrsi to... Nek' mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 22, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da, bas tako... evo danas sam gledao njih 2 lika na skuteru, doduse sa kacigama kako - voze i TELEFONIRAJU! A pre par meseci na pocetku sezone u sred grada pretekao me je tip od oko 45 godina, crn, na RSV1000, koji je sve u 16 pricao mobilnim i nije imao kacigu ! I lik mrtav `ladan, prica li prica, i samo sam gledao kako ce da ga spljeska bus pored njega... Jebote, pa nije bezbedno telefonirati ni u kolima a kamoli na motoru, gde ti stalno trebaju aktivno obe ruke... Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jul 7, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A pre par meseci na pocetku sezone u sred grada pretekao me je tip od oko 45 godina, crn, na RSV1000, koji je sve u 16 pricao mobilnim i nije imao kacigu ! I lik mrtav `ladan, prica li prica, i samo sam gledao kako ce da ga spljeska bus pored njega... Pa dobro mlad je ima vremena naucice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...