K_A_W_A 948 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cesto na putu ne mogu da procenim koji je model u pitanju, pa bih hteo da pitam, koje su vizuelne razlike izmedju ova dva modela i dali ih ima u opste? Slicno mi je i sa K5 (druga polovina 2005) i K6. Kako se zna koji je koje godiste? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno mislis na 1000 posto se 600/750 razlikuju ko nebo i zemlja (k8 ima onaj "krilati" far, najlepsi na svetu ;D )... Maki je skoro drzao predavanje bas na tu temu pa mogu da ti prepricam: Suzuki nove modele izbacuje svake druge godine, s tim što se nove 600/750 izbacuju svake parne (k6, k8), a nove hiljadarke svake neparne (K5, K7). Dakle K7 i K8 su isti, osim sto imaju drugačije šeme boja: K7: crna, plavo-bela, narandžasto-crna i zuto-siva. K8: Plavo-bela, crno-zuta, belo-siva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da da, mislim na 1000. Pardon. Znaci, vizuelnih razlika, nema, osim u boji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam sta K oznaka znaci jedno milion puta i ne mogu vise majke mi! Ako te interesje razlike modela GSX-R 1000, kiro ti je lepo objasnio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam sta K oznaka znaci jedno milion puta i ne mogu vise majke mi! Ako te interesje razlike modela GSX-R 1000, kiro ti je lepo objasnio... Druze, ja nisam pitao sta znaci oznaka K i broj posle nje, jer znam sta to znaci. Moracu ti ponoviti da sam ja pitao koje su i dali postoje vizuelne (citaj, na oko ili na izgled) razlike u ovim modelima i kako ih razlikovati. Malo bolje procitas pitanje i sve ce ti biti mnogo jasnije Hvala Kiro na odgovoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je glasilo razlike K7-K8, sto u prevodu znaci razlike izmedju GSX-R, GSR, GSF, SV, GSX, GS, DL, itd proizvedenih 2007 i 2008, zato trebas da kazes NA KOJI MODEL MISLIS, jer K oznaka ne govori skro nista... NHF! Evo, vidim da je Kiro vec odgovorio K7: crna, plavo-bela, narandžasto-crna i zuto-siva. K8: Plavo-bela, crno-zuta, belo-siva. Uz malu ispravku da je K7 bio dostupan jos u crveno-sivoj a K8 u crnoj i crno-zlatnoj boji. Druge razlike su gotovo zanemarljive, i ako ih ima odnose se na fina podesavanja elektronike i na poboljsavanje potencijalno problematicnih delova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 460 Napisano Maj 23, 2008 Ducatista, 2921 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su mene pokusali da nauce http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18722.0 Mozda i ti nadjes nesto korisno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam ljubitelj trkalica ;D i to hiljadarke. Znaci visuelne razlike u godinama nema, osim u boji. Ako sam dobro shvatio. Jer nekad ne mogu da provalim dali je 2007 ili 2008, kao i dali je 2005 ili 2006. Hvala Vam u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam ljubitelj trkalica ;D i to hiljadarke. Znaci visuelne razlike u godinama nema, osim u boji. Ako sam dobro shvatio. Jer nekad ne mogu da provalim dali je 2007 ili 2008, kao i dali je 2005 ili 2006. Hvala Vam u svakom slucaju. Realno, pravo da ti kažem K...c me zabole za razliku, jedina stvar koja je bitna su performanse, i dovoljan broj divljaka u rasturu za delove, pošto kad im kažeš cenu novog dela cvile kao da nisu predhodnog dana kešnuli 7 ili 8000 jurica za bajk. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 24, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam ljubitelj trkalica ;D i to hiljadarke. Znaci visuelne razlike u godinama nema, osim u boji. Ako sam dobro shvatio. Jer nekad ne mogu da provalim dali je 2007 ili 2008, kao i dali je 2005 ili 2006. Hvala Vam u svakom slucaju. Realno, pravo da ti kažem K...c me zabole za razliku Dobio sam odgovor, dalje je sve suvisno i ne vidim mesta tvom komentaru. Vise mi to ide u off, nego u neki odgovor na moje pitanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...