Jump to content

Moto Zajednica

Razlike K7 - K8

Recommended Posts

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Cesto na putu ne mogu da procenim koji je model u pitanju, pa bih hteo da pitam, koje su vizuelne razlike izmedju ova dva modela i dali ih ima u opste? Slicno mi je i sa K5 (druga polovina 2005)  i K6. Kako se zna koji je koje godiste? Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Verovatno mislis na 1000 posto se 600/750 razlikuju ko nebo i zemlja (k8 ima onaj "krilati" far, najlepsi na svetu ;D )...

Maki je skoro drzao predavanje bas na tu temu pa mogu da ti prepricam: Suzuki nove modele izbacuje svake druge godine, s tim što se nove 600/750 izbacuju svake parne (k6, k8), a nove hiljadarke svake neparne (K5, K7).

Dakle K7 i K8 su isti, osim sto imaju drugačije šeme boja:

K7:  crna, plavo-bela, narandžasto-crna i zuto-siva.

K8: Plavo-bela, crno-zuta, belo-siva.

;)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pisao sam sta K oznaka znaci jedno milion puta i ne mogu vise majke mi! :)

Ako te interesje razlike modela GSX-R 1000, kiro ti je lepo objasnio...

Pisao sam sta K oznaka znaci jedno milion puta i ne mogu vise majke mi! :)

Ako te interesje razlike modela GSX-R 1000, kiro ti je lepo objasnio...

Druze, ja nisam pitao sta znaci oznaka K i broj posle nje, jer znam sta to znaci. Moracu ti ponoviti da sam ja pitao koje su i dali postoje vizuelne (citaj, na oko ili na izgled) razlike u ovim modelima i kako ih razlikovati. Malo bolje procitas pitanje i sve ce ti biti mnogo jasnije ;)  Hvala Kiro na odgovoru.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Pitanje je glasilo razlike K7-K8, sto u prevodu znaci razlike izmedju GSX-R, GSR, GSF, SV, GSX, GS, DL, itd proizvedenih 2007 i 2008, zato trebas da kazes NA KOJI MODEL MISLIS, jer K oznaka ne govori skro nista...

NHF!  ;)

Evo, vidim da je Kiro vec odgovorio

K7:  crna, plavo-bela, narandžasto-crna i zuto-siva.

K8: Plavo-bela, crno-zuta, belo-siva.

Uz malu ispravku da je K7 bio dostupan jos u crveno-sivoj a K8 u crnoj i crno-zlatnoj boji. ;)

Druge razlike su gotovo zanemarljive, i ako ih ima odnose se na fina podesavanja elektronike i na poboljsavanje potencijalno problematicnih delova.

Pa ja sam ljubitelj trkalica  ;D i to hiljadarke. Znaci visuelne razlike u godinama nema, osim u boji. Ako sam dobro shvatio. Jer nekad ne mogu da provalim dali je 2007 ili 2008, kao i dali je 2005 ili 2006. Hvala Vam u svakom slucaju.

• Drug član, 1261 postova

Pa ja sam ljubitelj trkalica  ;D i to hiljadarke. Znaci visuelne razlike u godinama nema, osim u boji. Ako sam dobro shvatio. Jer nekad ne mogu da provalim dali je 2007 ili 2008, kao i dali je 2005 ili 2006. Hvala Vam u svakom slucaju.

Realno, pravo da ti kažem K...c me zabole za razliku, jedina stvar koja je bitna su performanse, i dovoljan broj divljaka u rasturu za delove, pošto kad im kažeš cenu novog dela cvile kao da nisu predhodnog dana kešnuli 7 ili 8000 jurica za bajk.

Realno, pravo da ti kažem K...c me zabole za razliku

Dobio sam odgovor, dalje je sve suvisno i ne vidim mesta tvom komentaru. Vise mi to ide u off, nego u neki odgovor na moje pitanje.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja