Cope 215 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko opterećenje (W) može da izdrži alternator afrike, imam ideju da stavim maglenke i još štošta pa me interesuje taj podatak. I koliko W vuku potrošači kada je sve upaljeno - oba duga, štop, migavci (sva četiri), ventilator, sirena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne pogledas u Haynesu nego nas maltretiras sve ovde. 360W na 5 000 obrtaja Kolko sta vuce isto imas isto u Haynesu, pa se potrudi malo. Mislim stvaaarnooo!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima lufta oko 100W, možda i manje za dodatne potrošače. A zaboravio sam na grejače ručica, i punjač za mobilni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Maj 23, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan NAMOJ DA ZABORAVIŠ NEONKU PLAVU ISPOD MOTORA I JEDNU U KOFER ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Maj 23, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima lufta oko 100W, možda i manje za dodatne potrošače. A zaboravio sam na grejače ručica, i punjač za mobilni... A DVD? Mikrotalasna? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 28, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan E,-niste normalni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1661 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mozes ugraditi, ali obavezno preko releja. Ja bi krenuo od akumulatora sa dobrim presekom kabla, dodao zaseban osigurac i relej... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...