Zeljkamp 3237 Napisano Maj 21, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Krenimo redom i logicki! Motor je bukvalno kao nov! Promenjeno je sve sto se moze promeniti, isao sam do te mere da sam promenio dosta stvari koje nisu bile za menjanje! Sve sto je promenjeno i stavljeno od opreme je originalno! Posle sredjivanja me izasao 1700eura, a platio sam ga 700e! Zvuci neverovatno, ali je istina! Ni sam nisam mogao da verujem da ce toliko para da izadje! Imam kompletno spisak sta sam sve promenio, tako kada se sve stavi na papir i podvuce, dobije se gore navedena cifra! Ne bih sada da nabrajam sta sam sve promenio i sta ima od opreme, jer je spisak izuzetno VEEEELIKI! Prodajem ga jer sam shvatio da mi je neophodan veci scoot! Moze zamena, uz moju doplatu, za Piaggio X9, Suzuki Burgman, Malaguti Madison, Aprilia Atlantic, svi minimum 200cc! Za vise informacija pogledajte ovde http://scooterclubbeograd.forumup.com/viewtopic.php?t=1003&mforum=scooterclubbeograd Nisam siguran da cete moci da vidite sve, na gore navedenom linku, dok se ne registrujete! Tel. 065/877-7776 DRAGAN draganzeljic@yahoo.com EVO PAR SLICICA: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 21, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem da je motor 2000. godiste i da je presao 17.500km! Kilometraza je verovatno prava jer su na njemu bile originalne gume i nisu bile lose! Na motoru je novo original sediste od Liberty Sport-a (90eura), originalan Piaggio kofer, original rep (60eura), halogeni far (50eura), original stopice za suvozaca (35eura), nove gume Michelin Pilot Sport (100eura), KN filter, cirada, sajla i jos puno toga...!!! CENA: 1400 EURA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 21, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos par fotkica: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju....., toliko si bio tvrdoglav sa cenom od 1550 evra pre mesec dana da nisi ni evro hteo da spustis, moj prijatelj je hteo da ga uzme ali si mi preko telefona rekao da ne das ni evro ispod 1550! Sad ga dajes za 1400?!?! Gde je tu logika?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 21, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Logika skoro ne postoji. Kao sto rekoh, motor sam sredjivao za sebe i ulozio dosta para, misleci da ce mi ovaj scoot zadovoljiti potrebe! Ali kasno sam shvatio da mi treba veci! To mi je skola i sada cu dobro da razmislim sta cu sledece da kupim! Pre mesec dana nisam hteo da ga dam jeftinije jer sam mislio da cu se navici na velicinu, opet moja greska... Kazi ortaku da ako nije kupio scoot da ga sada ima dosta povoljnije i da, ako planira da kupi Liberty, bolji od ovog verovatno nece naci! Mozda ce naci lepsi, ali tehnicki ispravnijeg sigurno nece! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Maj 30, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 5, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cena je sada 1300 eura, zbog odlaska u Crnu Goru. Hitnoooo... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOKYO 5 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd NBGD Prijavi odgovor kao problematičan Joj kakve si BATINE zasluzio. . . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 5, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zasluzio sam da me prebiju k'o vola u kupusu! ;D Aktuelno i mnoooogo HITNOOOO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 10, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek mnoooogo hitno!Ajde ljudi javljajte se, ja za 10 dana palim u CG i voleo bih da tamo odem sa nekom jacom masinom od Liberty-a. Moguc dogovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 15, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodat scoot. U stvari sam ga dao u zamenu za Suzuki Burgmana 250cc iz 2000. godine. Inace Liberty je jos uvek na prodaju ali ga vise ne prodajem ja nego momak sa kojim sam se menjao. Ako je neko zainteresovan neka me nazove i ja cu mu dati broj novog vlasnika. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 17, 2008 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga telefon od novog vlasnika 064/002-0006 Marko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...