MaRRe 997 Napisano Decembar 10, 2019 Very Funny Rider, 1135 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i većini na ovom forumu, motori su ono što predstavlja moj stil života i što me inspiriše. Tu inspiraciju i ljubav sam odlučio da iskoristim i napravim nešto jedinstveno. U svojoj maloj radionici sam osmislio i napravio autentične lampe od korišćenih delova motocikala, a one kao takve daju poseban detalj u svakoj prostoriji i uklapaju se u ideju modernog industrijskog dizajna. Ideja je da kroz našu svakodnevnicu i prostor u kome boravimo prenesu priču i put jednog motocikla i naravno, na kraju, donesu svetle trenutke. Za početak bih prodao dve takve lampe, pa pogledajte. Cena po lampi 150e. 10 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Decembar 10, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Mare izgleda fenomenalo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2067 Napisano Decembar 10, 2019 Drug član, 1143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 13337 Napisano Decembar 11, 2019 Drug član, 1357 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobro izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...