svetac 527 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan za sada je ogoljen do cevi i zica,odluceno je da se saniraju plastike i skinu neki plavi plamenovi! pokusao sem i vrelim vazduhom originalne su sisle a te plave nikako kao da je sisla nalepnica i ostala stampa. no kako god ide u istu boju nijanse kako ce sin svoga transalpa farbati! do sada je bio masinski rad,sada krece "milovanje" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5586 Napisano Decembar 14, 2019 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Bicigla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 28, 2019 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sakupio sam neke slicice delova za hondu sto olaksava rastavljanje-sastavljanje,nije bas servisna ali kako zip podeliti na forumu jer nije podrzavani fajl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Decembar 28, 2019 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Napisi extenziju, naprimer . jpg Pa kad sačuvamo taj fajl na kompu, preimenujemo ga u. zip... Male prevare velikih majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 28, 2019 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Decembar 28, 2019 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Saug mozes da kupis i zamenski za bas malo para. Krace traje, ali s obzirom da je tipa 10ak eura, veoma je isplativo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 28, 2019 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan paaaaa,ovaj sam ocistio. nije grejao jer je taj deo gore bio bas prljav,deo koji se pod dejstvom toplote koji gura iglu sam upaljacem proverio izasao 5mm. ostaje nada da sam ga zavrnuo kako treba,to cu ujutro kada se ohladi znati. za 4-5min je izgurao,a za koliko se vrne nazad tj ohladi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Decembar 29, 2019 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Цео карбуратор паше од Кинеза и немој да се замараш више од чишчења истог. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Decembar 29, 2019 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan paaaaa,ovaj sam ocistio. nije grejao jer je taj deo gore bio bas prljav,deo koji se pod dejstvom toplote koji gura iglu sam upaljacem proverio izasao 5mm. ostaje nada da sam ga zavrnuo kako treba,to cu ujutro kada se ohladi znati. za 4-5min je izgurao,a za koliko se vrne nazad tj ohladi?Иначе саух прима директ струју из калема која је више од 12V зато цео процес је крачи и траје око 1,5 до 2мин. Толико траје и укључивање сауха при гашење мотора.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Толико траје и укључивање сауха при гашење мотора. cek kada upalim saug je gore jer je hladan i tada je ler gas,tada se i pocinje grejati te polako gura iglu dole i zatvara ler gas! to sam danas proverio jos malo otvorio da duze traje ler jer nije hteo posle ta dva min da nastavi lepo da radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan posle duzeg rada poceo je da suzi na vodenoj pumpi,gde naci dihtung ili ide silikon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2821 Napisano Decembar 29, 2019 Ne silazi, 4909 postova Prijavi odgovor kao problematičan Тако је колега у вези сауха, лепо си сконтао а код пумпе може и силикон. Ако је гумица добро би било да ставиш нову(не мора да буде оригинал). Како да уштелујеш лер: Загрејеш мотор, заврнеш шраф за ваздух до краја, заврнеш шраф за лер толко да некако ради у месту, полако одвчеш шраф за ваздух док не добијеш раван рад и највиши обртај, одврчеш шраф за лер до жељени режим рада. (све ово на централни штендер). Ако је карбуратор исправан добичеш миран рад а на неких 10см даљине из ауспуха че да излази млак према хладан издувни гас. Ако је гас вруч у леру значи да је смеса или пребогата што осечаш и у ноздрвама или превише на ваздух. Није добро ни једно ни друго. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 29, 2019 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan taj sraf za smesu sam dok sam resavao karb odvrnu 1,5x i radi kako treba. prvo cu ga malo voziti pa tada podesiti za sada nek fercera ovako s obzirom da pre 2 nedelje nisam ni gas leptir mogao pomeriti sada je odlicno! danas je pala i probna voznja povlaci na kartkoj distanci do 80 a laaadno brrrrrrrrrr. dada,bas tako hladan dim izlazi to je jos od starih majtora zapamceno a lepo sastavlja nije nemiran i ne ubrzava rad nasumicno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 3, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sada znam razlog,farbari ne vole da rade motore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas alu sipka fi 20mm,pocinje igranka oko "teretnog" nosaca givi maxi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 6, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 9, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Celodnevni angazman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 9, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vunom sam presao na brzaka,i vec lici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 10, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli delovi sa farbanja,vredelo je zuljanje. Vizir u karbon 3M foliji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Januar 11, 2020 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Branko, pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 12, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Za "Bumper" sprej su mi rekli da vunom predjem,al dosta mi je žuljanja. Isekao dva kruga,zumbom izvadio otvor kamena za flex ispalo i dobro. Cak i neka ogrebana mesta ako se malo zadrzi,budu poravnata! Odradilo je i poravnavanje riseva na alu nosacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Heidenau,kazu valjaju. Pa da vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 18, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl set za poliranje,radi za sve pare. Kofer se vratio sa peskarenja,ipak je dobio sprej za branike (nemam zivaca farbare,vise) i jednostavnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 23, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Stari i novi filter,kazu da je jos fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2020 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Osveljenje,da me vide! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...