silver riders 0 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan a ko svira u subotu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Maj 28, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan kako sam ja nacuo petak: pop box lotke {k.apartman} alogia subota: trouble heart art diler pro-rock ne drzite me za rec! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 28, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Kovin je uz Vas! Dolazimo u velikom broju. Jel vodite i Acu, da budi narod hehehehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 29, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude kao onaj u aprilu , bice super, plus radi i bazen? ;D A jel mogu ja da dodjem samo u subotu, nemere nikako petak?? ;D aj bre sta si se stego dodji bre u petak da se malo ispricamo! Uz najvecu volju, ipak ne mogu doci u petak, a i subota mi visi o koncu, pokusacu nesto,pa ako dodjem dosao sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Kovin je uz Vas! Dolazimo u velikom broju. Jel vodite i Acu, da budi narod hehehehe ;D Bez Ace nista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 31, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Moglo je i vishe ljudi da dodje... shta reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Maj 31, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan mi dolazimo danas mk SILVER RIDERS Velika Plana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VICTORY 1 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: SMEDEREVO Prijavi odgovor kao problematičan skup u sd je bio na nivou skupova po nasoj tradiciji vredelo je doci, sresti se sa drugarima, upoznati neke nove ljude i slusati bendove koji su digli atmosferu do usijanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PlayGirl 0 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan bilo je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam uvece, svirka je bila dobra ali sve se zavrsilo nesto pre 02h. Jedina mana je sto je bilo bas malo ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jun 1, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim sam zadovoljan, domacini bas ljubazni i gostoprimljivi, a sto se tice malog broja ljudi , razlog je poznat, mada meni je bas bilo ok kada si sa dobrim i veselim drustvo.!! Pozz za Victory & Klana!!! E, sa Klanom nikad nije dosadno!!!! ;D E, da, ko nezna da pravi rostilj od izduvnih grana neka se obrati Klanu on to veoma pravi hihihihiihihihi, sorry Klan ali mor'o sam hihihihihi ;D ;) A ko nezna kako se puca sa Jawom neka se obrati Giletu, samo nije preporucljivo stajati iza izlecu prigusivaci hihihihihihi, takodje sorry Gile ali bas sam mor'o! ;D Hmmm, Aca iz Kovina me je bas iznenadio, monogo bio miran,kao da se umorio??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi skup,bilo je super,nazalost R.I.P. i ja smo morali nazad odmah posle defilea.Sve pohvale domacinima!(posebno za pasulj ;D ) evo malo slicica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan i po meni najlepsi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klan 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, taj moto skup je bio u ogranizaciji drugog moto kluba iz Smedereva, MK STREET FIGHTER, jel tako? NIJE TACNO m.k street fighter je trebao da pravi oko prvog maja i odlozili su. a pogledaj neke postove iz tog vremena i videces da su skup pravili ljudi koji su tu organizaciju nazvali asocijacija motorista smedereva gde smo mi koji smo imali dobru volju pomogli da to bude na nekom nivou i veoma mi je drago da se u jednom gradu udruzili ljudi bez boja kluba klubske pripadnosti(nezavisni) i to napravil ,inace klubovi :ulicni borac i street fighter nisu ni ucestvovali u tome ovaj skup je u organizaciji m.k.EXTREM ovo je samo odgovor na tvoju konstataciju pozdrav pa se nadam da cvemo se videti deki brate ucestvovali su i ljudi iz ulicnog borca Tarzan i Zox ako smem da primetim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan pope ti si kao i uvek obavesten tarzan nije u ulicnim borcima proveri pa mi onda kazi i drugo nemogu da te razumem u organizaciji smo ucestvovali koliko se secam bez boja kao motoristi smedereva i naglasio sam ljudi dobre volje pa ti si jedan koji si se zalagao za to, i sad te nerazumem sta hoces da kazes na tom skupu si jedino ti nosio obelezje kluba mi ostali nismo pozdrav.ja sam mislio da ces da kazes nesto o ovom skupu ali nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GILE84 1 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 33 postova Lokacija: Klicevac Prijavi odgovor kao problematičan exstra skup pilooo se jelo se pucaaaaaalo se zezalooo se! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...