CAJA 1171 Napisano Maj 20, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima gornji usisnik od kacige lazer vertigo ili od neke druge kacige koji bi mogao da se namontira neka mi javi. Ovako to izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma nađi neku plastiku, iseci, presavij i biće kao novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 20, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ma pokusavao ja to pa se na kraju sam sebi smejem kako je ispalo,dok je bilo hladnije lepio sam neku crnu foliju i nije lose izgledalo ali sada kada je otoplilo treba mi malo vise vazduha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A da staviš ovako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 21, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je malo veliko ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan uzmi parce crne plastike u tom obliku i uzmi svecu polako zagrej tu plastiku i iskriv je kako hoces,tako je moj drug napravio prednji i zadnji blatobran za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6467 Napisano Maj 21, 2008 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima gornji usisnik od kacige lazer vertigo ili od neke druge kacige koji bi mogao da se namontira neka mi javi. Ovako to izgleda Imam tu kacigu i nikad nisam osetio razliku izmedju otvorenog i zatvorenog gornjeg luftera. Cak sam i skidao tu plastiku koju ti trazis i duvao kroz rupu da vidim da nije mozda zapusena, nije. Nije mi jasno gde ide taj vazduh jer u voznji razlike jednostavno nema. Kaciga je u sustini odlicna, ali joj je ventilacija mnogo lose odradjena, donji lufter ispod vizira ne dihtuje lepo kad se zatvori, pa ulazi vazduh i kad je zatvoren, sto nije bas prijatno po hladnom vremenu, a gornji pak nema funkciju. Imam je godinu dana, znaci nije nesto prastara pa da se razlokala od upotrebe. Kakva su tvoja iskustva sto se ovoga tice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 22, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Meni taj donji ususnik ok,ja sam ga po hladnijem vremenu drzao otvorenog zato sto mi se maglio vizir.A celokupan utisak o kacigi je da nije nesto bucna,ne propusta vodu testirano po oluji ;D(onda sam imao foliju umesto plastike),a i ne kosta mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 30, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan E namestio sam nekako tu plastiku(uz pomoc svece) stavio je na kacigu i ne izgleda lose . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...