VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem 125-icu (tzr,mito,rs,rg,nsr) stranca sa ili bez papira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 22, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz.imas li neku granicu godista ili ti je bitno samo da je 125-ica?jer ja imam nesto mnogo interesantno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Maj 22, 2008 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan zanima li te aprilia pegaso 125 perfektna ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemam,samo da je stranac sa ili bez papira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 22, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan A koliko para Pegaso i da li je stranac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan HONDA cb125 t? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 23, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Ne zanima me Honda cb125t Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ciao.imam cagiva aletta oro,125 ccm,god 1988.,stranac u extra stanju,ima agregat koji i dan-danas nosi cagiva mito 125 ccm.stize do crte od 160 km/h.cena 800 eurica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 29, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Jel nije problem neka slika od te Cagive? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Maj 29, 2008 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozz.imas e-mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Maj 30, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan posalji neku fotku na vladamarkovicscg@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Februar 18, 2009 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan pegaso nije stranac 95 je na moje ime bez ogrebotine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan pegaso nije stranac 95 je na moje ime bez ogrebotine Hahaha...Ovaj oglas sam postavio jos u maju prosle godine...Kupio sam odavno motor.U svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...