branichevac 4 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lezaj prednjeg i za tocka za ZZR600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 555 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije specifican nesto ima u pacevu zastupnik skf sa ogromnim magacinom a i dosta je jeftiniji od radnji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan http://mape.b92.net//Map.aspx?Ulica=Tri%u0161e+Kaclerovi%u0107a&Naselje=BEOGRAD&Size=Medium ugao Triše Kaclerovića i Tabanovačka ima prodavnica koja prodaje lagere sve moguce, mala zgradica vrlo neugledna, pre 2 godine sam tamo kupio lezajeve prednjeg, zadnjeg tocka i ležajeve volana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ima preko puta zel. stanice... U Tokiju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno ima preko puta zel. stanice... U Tokiju ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branichevac 4 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: SV Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi,mg011 pogledaj pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 21, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze pa nisi me pitao , ima kod nas u gradu covek koji samo to radi, zove se mosa , moj prijatelj, covek samo prodaje i nabavlja lezajeve (obicne i specijalne) ima ih dosta i na lageru...javi se pa ce da ga zovemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...