gixxer 386 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Vanucci Racing moto ruksak,oblik kao grba ,na bocnim kaisima ima sa obe strane jos po mala torbica sa cibzarima za sitnice,telefon i slicno,ima i navlaku za kisu,prilicno garderobe stane u njega,stanje kao nov,jedanput sam ga koristio do mora i nazad,kada sam vozio GSXR-a ,posto sad imam turing motor i imam top case ,vise mi ne treba i steta da stoji,trenutno nov kosta preko 50 eu i treba neko da ga donese iz inostranstva,ja ovaj prodajem za 40 eu,saljem na adresu,tel. 063-177-05-08 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 28, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Novembar 29, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...