jasminko VIR 1453 Napisano Maj 18, 2008 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem, ali najradije menjam Cagivu za nesto slicno ali cetverotaktno. Uzeo sam je za potrebe auto skole, za polaganje ispita za A kategoriju, sve je o.k., ali mislim da bi se lakse ona osmica radila sa nekim 4T motorcicem ili sa onom Vespom PX, pa ako neko ima sta slicno da ponudi neka se javi na tel 063-230-710, sifra "moguc svaki dogovor" . cenu za sad ne znam, nisam je osmislio, ako neko ima neku ideju neka slobodno kaze ... Cagiva je 1997 godiste, stanje korektno, slika govori vise od reci, pa evo..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan lepa je, kulturan motor. sto se kaze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvenac :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Maj 21, 2008 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Da, i ugao viljuske naginje malo na copere, pa je samim tim i precnik kruga pri okretaqnju nesto veci nego npr. kod YBR 125 ili slicnih, pa se sa motorima tipa Yamaha YBR 125 i slicnim mnogo lakse radi " osmica". Vespa PX 200 i sl. su znatno manje te se i one lakse okrecu. Zato ako ima neko nesto slicno, neka ponudi, lako ce mo se dogovoriti oko cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Maj 28, 2008 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Zaboraviste vi na moju Cagivu i to jos Rodster, dvotaktna, ide kao luda, malo trosi, ma cudo prirode ! I opet nece niko da se menja..., mada zvuci neverovatno ( jer motor izgleda vrlo skupo), ali evo ja bih doplatio, naravno ako treba i koliko treba. A evo i neka orijentaciona cena : 1000 eura u zameni + moja doplata 900 eura u zameni + vasa doplata i u finalu....8 0 0, oo eura za cuveni, cenjeni, i mnogo trazeni K E SS !!!! Pa ko voli nek izvoli... a evo i jedna dodatna sliccica da se lakse odlucite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Borko_smorko Napisano Maj 29, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jasmine prijatelju kolika mu je maksimalna brzina? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Maj 29, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 120km/h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1453 Napisano Maj 29, 2008 I N S T R U K T O R, 1208 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan ako Dzolaja kaze tako, valjda je tako.. On ga je vozio, ja sam samo par puta dovezao do poligona za polaganje, i na kratkoj relaciji izgura svih 80 km/h. Sta bi dalje bilo ne smem ni da pretpostavim :o ! jel bi ti to da sa Horneta predjes na nesto ozbiljnije ? ;D ;D ;D ;D ;D Mislim, nemo se ljutis, al' kad vec hoces da me zzzz.. ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelno? Nesto gledam, svidja mi se, razmisljam..... :-\ :-\ :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Jun 5, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neces se razocarati Rober. I ja sam vozio tu Cagivu i mogu ti reci da je jako udobna i startna. Kome motor treba da se voza, a ne za sminkerisanje, to je prava masinica. Mozda je i ja uzmem nazad, ako se ne proda u narednih mescak dana... Pozdrav za Jasminka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...