grof 656 Napisano Maj 18, 2008 drkadzija, 1234 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 15.5 oko pola 6 ujutro na klisi na uglu ulica Otokara Keršovanija i Omladinske došlo je do sudara izmedju taxi vozila i skutera. Vozač skutera je iz poprečne ulice izleteo pod dejstvom alkohola na glavnu ispred taxija. Nažalost u udesu je zadobio otvoreni prelom noge i prevežen je u novosadski urgentni centar.Od opreme nije imao NIŠTA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ti si kao nepristrasan ;D Problem prave ljudi koji se ne pridržavaju propisa i voze pod dejstvom alkohola... A da li su taksisti ili bikeri... Nema veze... A desi se da i taksisti nisu krivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bar jednom da taxista nije kriv..........a vozacu skutera zelim brz oporavak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1457 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 1390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nikako nije jasno kako neko moze da vozi motor pijan...ajd pa nije mi jasno ni za auto ali je to postala cesta pojava...ipak za motor, nikad mi ni nece biti jasno koliko "dasaka" ti ljudi imaju u glavi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pijani voze kola , ma njima da voze motor pijani je sitnica samo nadju nekog da ih popne i upali im motor posle im je sve ravno. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta nije kriv! Kriv je, sta ima tamo da trazi kad je video da je ovaj popio i oce da prodje ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je popio, u pola 6 UJUTRO! Pa kad pre sunac li i.... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan U pola 6 ujutro janpi!?Pa taj nije ni video raskrsnicu,covece neverovatno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Maj 20, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta nije kriv! Kriv je, sta ima tamo da trazi kad je video da je ovaj popio i oce da prodje ;D ;D ;D ;D Kriv, kriv, nego sta!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Skuterši su definitivno najopasniji u saobraćaju. Čini mi se da oni nemaju osećaj kada sednu na dva,kontaju ma to je samo skuter kad ono .... Znači kad ga vidim u ogledalu ,na semaforu kako se provlači ili kako ide 80 i hoće da me prestigne prinuđen sam da pobegnem a ako mi trenutna situacija zato ne odgovara ,kočim i puštam ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...