djura 28 Napisano Maj 18, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najzli me je ponukao..... Evo mama je dugo krila ovu sliku od mene.... Na slici su moj deda, njegov brat, moja majka i njen rodjeni brat (moj ujak). Ovo dvoje poslednjih su naravno u prikolici. Nemam pojma koji je motor (mozda neko od vas zna), ali vidim da je prednja guma za zamenu ;D. Slika je nastala na Avali pre 54 godine. (kod kuce nemam skener pa sam fotografisao fotografiju ) Majka mi ima 58god (mada joj ne bih dao ni 48) i dan danas voli da je provozam motorom....od pre neki dan mi je i jasno zasto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E moj prijatelju... geni su to :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna fotka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nepada iver dalje od klade,,geni su cudo.......treba cuvati i postovati te stare fotke,,mozda cemo i mi unucima pokazivati nase slike.... mozda ce tada nasi danasnji motori biti njima nepoznati..... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Maj 18, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nepada iver dalje od klade,,geni su cudo.......treba cuvati i postovati te stare fotke,,mozda cemo i mi unucima pokazivati nase slike.... mozda ce tada nasi danasnji motori biti njima nepoznati..... . Imaće i oni svoj internet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 18, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, blago tebi, moja se šlogira svaki put kad joj kažem da idemo na neko putešestvije, al posle voli da gleda slike :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tradicija je cudo........ ;D ;D ;D ;D,tebi preostaje samo da je negujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ih je sramota kad vide kako ti vozis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ih je sramota kad vide kako ti vozis ;D ma sajsi ga zgoljavi. Moj deda je vozio Harley jbte! Pudla je provalio koji je motor: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 19, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako je deda vozio Harli RISPECT za njega, al sto ga ti onda brukas? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Maj 19, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Ako je deda vozio Harli RISPECT za njega, al sto ga ti onda brukas? ;D Hahaha, nisko, nisko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je deda vozio Harli RISPECT za njega, al sto ga ti onda brukas? ;D ako procitas ovo, mozda ti i bude jasno: http://jeffdean2.home.att.net/h-d.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 20, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mora da ih je sramota kad vide kako ti vozis ;D :D :D Deda vozio Harleya, a unuk scooteraš. To nije tradicija, to je tragedija! P.S. Au Dane, brate, vrisnuh od smeha na ovo, da te nema trebalo bi te izmisliti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan inace za potrebe kraljevske garde,kralj milan je uvezao oko 150 harlija indijana,,i naravno dobili smo i donaciju neznam tacno kolko komada za vreme prvog svetskog rata......inace u mom kraju ima jedan ispravan sa dokumeentima kraljevine jugoslavije ,ali mu fali zadnji tocak,ispravan je ,pali malo brljavi dok radi na leru,,i tako,,,,,rado bo ga posedovao ali covek nece da ga prodaje,porodicna tradicija ,imaju ga vec 50tak godina,inace svi u familiji voze motore,,,,,tako smo se i upoznali, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo po podrumu da prekopaš ispod uglja i Staljinove slike možda nadješ i Harlija ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo po podrumu da prekopaš ispod uglja i Staljinove slike možda nadješ i Harlija ;D ;D ;D Nema nista...ide kralj Aca, pa major Kriger, pa Tihi, pa Mosa Pijade....od Harlija ni traga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo po podrumu da prekopaš ispod uglja i Staljinove slike možda nadješ i Harlija ;D ;D ;D hahahahhahahahaa, al'ga ocrni, kukuuuuuukuuuuuuuuu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo po podrumu da prekopaš ispod uglja i Staljinove slike možda nadješ i Harlija ;D ;D ;D hahahahhahahahaa, al'ga ocrni, kukuuuuuukuuuuuuuuu... ;D ;D ;D Ministre meni se ćini da ti majka htjela nešto poručiti???? Kupi sine i prikolicu,sad kad već imaš BMW,vidiš da ti ne ide na 2 točka! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 20, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo po podrumu da prekopaš ispod uglja i Staljinove slike možda nadješ i Harlija ;D ;D ;D hahahahhahahahaa, al'ga ocrni, kukuuuuuukuuuuuuuuu... ;D ;D ;D Ministre meni se ćini da ti majka htjela nešto poručiti???? Kupi sine i prikolicu,sad kad već imaš BMW,vidiš da ti ne ide na 2 točka! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D porucila je ona meni - sine, radi sta hoces, samo se pazi da ne prodjes kao onaj debeli! Ja se tog saveta pridrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 20, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan inace za potrebe kraljevske garde,kralj milan je uvezao oko 150 harlija indijana,,i naravno dobili smo i donaciju neznam tacno kolko komada za vreme prvog svetskog rata...... Mala ispravka....Kralj Milan Obrenovic tesko da je opremao svoje gardiste Harlijima...abdicirao je 1889 a tada Harlija nije bilo ni u ''najavi''. U Prvom sv.ratu nismo kupili ni jedan. Inace, pogresno je verovanje da smo tokom tog rata, bilo sta ''dobili''. Sav ratni materijal koji je Srbija upotrebila u periodu 1914-1918 PLACEN je i to ''cvrstom'' valutom (zlato). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan inace za potrebe kraljevske garde,kralj milan je uvezao oko 150 harlija indijana,,i naravno dobili smo i donaciju neznam tacno kolko komada za vreme prvog svetskog rata...... Mala ispravka....Kralj Milan Obrenovic tesko da je opremao svoje gardiste Harlijima...abdicirao je 1889 a tada Harlija nije bilo ni u ''najavi''. U Prvom sv.ratu nismo kupili ni jedan. Inace, pogresno je verovanje da smo tokom tog rata, bilo sta ''dobili''. Sav ratni materijal koji je Srbija upotrebila u periodu 1914-1918 PLACEN je i to ''cvrstom'' valutom (zlato). e pa ja sam citao nesto o tome u casopisu oldajmer,pa sad ako grese gresim i ja, aj mozda nije kralj milan,,koji je vec ni nebitno je,,,a inace smo dobili donaciju i ratnu odstetu kolko ja znam...uostalom nije ni bitno,ovih dana cu morati da odem i da okacim slike ovog indijana od drugara,najinteresantnija je saobracajna..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...