rocknrolla 26 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/17/2019 at 12:34 PM, Acko017 said: Pojavila mi se reklama za neku pametnu kacigu na fb, budućnost je stigla bacite pogled na promo video: trenutna cena na akciji je $33.80, inače košta $199.90 Izgleda sjajno i ideja je odlicna ali cena je jako sumnjiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 4, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znaaamm.. Meni je ovo sci-fi... Licno vise volim da uzivam u krajoliku i drugim prirodnim lepotama ... A ekran je ionako svuda oko nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Februar 3, 2021 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da bi od svih ovih digital drangulija najkorisnija bila GPS navigacija, s tim sto da bi takva mapica imala bilo kakvog smisla mora da uzme dobar deo vidokruga, a onda slabije vidis put i ono u sta treba da gledas. Uz to, voice GPS danas radi sasvim ok uz bluetooth slusalice i obican telefon/uredjaj, mnogo je ovo para za zajebancije. Gotivnija mi je bila ona predator kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da bi od svih ovih digital drangulija najkorisnija bila GPS navigacija, s tim sto da bi takva mapica imala bilo kakvog smisla mora da uzme dobar deo vidokruga, a onda slabije vidis put i ono u sta treba da gledas. Uz to, voice GPS danas radi sasvim ok uz bluetooth slusalice i obican telefon/uredjaj, mnogo je ovo para za zajebancije. Gotivnija mi je bila ona predator kaciga.Prije 15ak godina ili kad se pojavile navigacije za motore ovo mi je bila ideja, projicirati sve na vizir od kacige...Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...