djura 28 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno isao sam tamo po Svabu, u ovom topicu sam hteo da napisem utiske mog boravka tamo… Put je prosao….a jebiga, kako da prodje voznja od 400km autoputa…preslisavao sam se tablice mnozenja, pokusavao da se setim svih prvaka F1 u poslednjih 30 godina….itd Stao sam samo jednom da tankam, tempo mi je bio izmedju 160 i 180km/h. Ovaj novi windscreen je mila majka! Tankanje na INA-i: Stigao u ZG. Tamo me je docekala ekipa sa motori.hr – Chala (V-strom), Super Jura (Varadero), Pudla (BMW R1100S), Franc (BMW 1200GS) Chalina radnja: Tu su me nahranili, napili…pa smo otisli do Sase Kranjeca (on je na slici u zaglavlju sajta motori.hr, vlasnik sajta): Sasa je ovaj desno na slici (levo je Franc): Odatle smo otisli na voznju po Zagorju i napravili oko 150km. Putevi su fenomenalni. Nema pravca duzeg od 200m. Sve je u krivinama. Tu sam primetio da momci vozeeeee… :shock: :shock: Na pola puta smo stali u kafanu Bibi (bajkeri imaju popust 20%) Sa leva na desno Chala, Jura, Pudla, Franc, ja (Chalu i Pudlu znate i sa ovog foruma) Sa punim stomacima smo nastavili dalje…na Sljeme: Ovo je staza na kojoj se vozi zenski svetski kup u skijanju: Odatle smo krenuli nazad ka Zagrebu i svratili na pivo u cuveni Pit: Bandit, njegova devojka i ja: Posle toga smo promenili jos dva kafica (RR i jedan koji mi je bio 200m od ujakove kuce i iz koga sam konacno uspeo da im pobegnem ). Uglavnom, primljen sam kao rimski imperator. Na momente me je bilo sramota. Malo je falilo i benzin da mi sipaju. Momci su 10/10 i nadam se da cu imati priliku da bar probam da im se oduzim. Ko ih je upoznao (Vecicrnogorac i Gasho jesu), znaju o cemu pricam… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slussaj, kao i za Swabu (osim mene-motor se sredjivao) , ako momci pohitaju u Srbiju ili BG ima ko ce da se pridruzi da ih voda okolo naokolo Jedino ne znam ko u BG nudi bajkerski popust na cepi od 20% . . . svi naduvaju cene kad vide bajkere xaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Maj 15, 2006 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ti je bilo dobro. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Extra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1177 Napisano Maj 15, 2006 Ne silazi, 5566 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bratstvo i Jedinstvo again! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 15, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura ! Mislim da bi i njih bilo koji biker ovde lepo primio. Ko zna, mozda bikeri opet udruze ove drzavice u jednu vecu ! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan super sto si posao do tamo i uvjerio se i sam kakve su ljudine... stvarno je extra osjecaj kad odes sa strane i prime te kao, sto ti rece, imperatora. izgleda stvarno da su bajkeri uglavnom dobri ljudi, i dok je tako bice nama shirok i balkan i evropa svaka cast Djuro i momci domacini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1177 Napisano Maj 15, 2006 Ne silazi, 5566 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ma to su sve super likovi,kao sto je i kod nas!? Samo postoji onih 5% koji su zeljni da ti naprave sranje sreca pa ih je malo,a nadam se da ih skoro nece ni biti,pa cemo moci free da putujemo!? Djuro svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 969 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi tim 5% pivo i dobicess 1%. Dodusse zivimo u realnom svetu i takve stvari su nazalost potpuno normalne..ne bi valjalo da su svi isti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ne znam ko u BG nudi bajkerski popust na cepi od 20% . . . svi naduvaju cene kad vide bajkere xaxa Ne znam ni ja za 20 ali znam za 50% popusta za bajkere! Plus sto nam je u komsiluku na Vracaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kafic Limun, pored bivse Kazablanke u M.Gorkog ili kako se sad vec zove ta ulica, daje popust od 50% za pice ko god dodje na motoru. Nemam pojma kolike su inace cene jer ne placam tamo pice, neizvodljivo mi je, bar za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Maj 15, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' kafic Limun, pored bivse Kazablanke u M.Gorkog ili kako se sad vec zove ta ulica, daje popust od 50% za pice ko god dodje na motoru. Nemam pojma kolike su inace cene jer ne placam tamo pice, neizvodljivo mi je, bar za sada [/quote'] Znam taj kafitj...blejala sam jedno vreme tamo...i da nalazi se u ulici Maksima Gorkog odmah ispod Ekonomske shkole... Pa ranije su im cene bile pristojne...sad ne znam kakve su, ali ako su ostale iste cene pa josh 50% popusta za bajkere to mu dodje onda dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Maj 15, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, Djuro! Svaka cast momcima iz ZG-a! =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan djura drago mi je da smo se upoznali!Zadnji se kafiæ zove Arija!Evo obeæanih fotki djura: < Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Evo još tri fotke od slijedeæeg dana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2305 Napisano Maj 15, 2006 Vlasnik sajta, 5405 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo još tri fotke od slijedeæeg dana: Ijao, kakav put i prizor... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo još tri fotke od slijedeæeg dana: :shock: :shock: Dobro da ja nisam krenuo, verovatno biste me vadili iz ovog snega! Kako se ponasaju ove tvoje gay gume po ovoj kaldrmi?? PS Chala je otisao na finale lige sampiona pa cemo na odgovor malo da pricekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ne loše,djura,ne loše! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne loše' date='djura,ne loše! [/quote'] dobro je :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 15, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...