Kova45 297 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao kolege,Interesuje me ako biste mogli da mi pomognete i date savete kako da skinem carbonsku foliju sa plasticnih retrovizora bez da ostetim boju koja se nalazi ispod isto tako me muci i skidanje nalepnica sa moto skupova koje se isto nalaze na retorvizorima? Hvala unapred! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14856 Napisano Novembar 11, 2019 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za foliju fenom zagrej i polako svuci, za nalepnice (i lepak od folije) imas u farbarama tecnost za skidanje nalepnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Пробај са медицинским бензином,он одлично скида остатке од лепка налепница.У свакој апотеци имаш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 627 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 12, 2019 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Fenom zagrej, provweri da nema super lepka po ivicama. Tako resavaju los kvalitet kineske karbon folije. Ako ima, pazljivo skidaj, da ne povuce, lak i boju... Kad skines foliju, natopi krpu, peškir, benzinom i prekrij retrovizor. Kad se lepak maltene rastopi, obrisi sa drugom pamucnom krpom i prebrisi cistim alkoholom. Imas u prodavnici na litar se prodaje. Inace ovo sredstvo sto je Atila stavio je odlicno, ali skuplji nacin skidanja...to koristimo na poslu za skidanje nalepnica kad radimo u prostorijama gde smeta miris benzina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno na savetima, cim probam javljam rezultate!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Novembar 12, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Za ostatke trakica na ogledalima nemoj da se sekiraš, na metalnom su delu i lako se skidaju. Skinuću ti ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala [mention=18354]drtommy[/mention]! Ja sam pomalo perfekcijonista pa se raspitujem. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano April 13, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred potpuno smetnuo s uma, carbonske nalepnice su ipak ostale, pocele su da mi se dopadaju. A sto se nalepnica sa skupova su skinute uz pokoc benzina kao sto je kolega savetovao, jos jednom hvala na pomoci i savetima. Evo i rezultata,Pre:Posle:Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...