Acko017 192 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kada smatrate da je kraj sezone? Mnogi veruju da ukoliko aktuelni mesec ima slovo R ne bi trebalo da voze motor, kakva je situacija kod vas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Novembar 9, 2019 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Dok ne padne sneg Kada smatrate da je kraj sezone? Mnogi veruju da ukoliko aktuelni mesec ima slovo R ne bi trebalo da voze motor, kakva je situacija kod vas? Sent from my COL-L29 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci da u aprilu na 20c ne treba voziti motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Novembar 9, 2019 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona nema kraj, samo se pauzira dok je sneg i led na ulicamaSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Novembar 9, 2019 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, drmilan_ je napisao: Sto znaci da u aprilu na 20c ne treba voziti motor? I u novembru na 22'C..to se riba ne jede u mesecima koji nemaju R.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8103 Napisano Novembar 9, 2019 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Koji bre početak ili kraj sezone.....to su izmislile budale koje misle da su mnogo pametne i seka perse koje su od šećera pa ako pokisnu boje se da se ne istope ili ispod 15 stepeni da ne promrznu jaja pa nose duge gaće sve dok paradajz ne bude 20 dinara. Motor je reg. 365 dana u godini. U zdravlju se vozi.Послато са LG-H870 помоћу Тапатока 7 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Postoje i zimski moto skupovi, lanci na točkovima, 300 čuda... Ima ljudi sa područja ex-yu koji su učestvovali. Ove godine sam se vozio 1. i 2. januara, asfalt bio prihvatljivo suv a bilo mi je prijatnije u vožnji nego odmah posle kad sam kacigu skinuo.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnahonda 57 Napisano Novembar 9, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: BL Motocikl: Honda CBR 1000RR SC59 Prijavi odgovor kao problematičan Sa dolaskom ovih hladnijih dana, sve vise uzivam u vrhunskom centralnom grijanju na R-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Novembar 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Acko017 je napisao: Kada smatrate da je kraj sezone? Mnogi veruju da ukoliko aktuelni mesec ima slovo R ne bi trebalo da voze motor, kakva je situacija kod vas? Ta glupost sa mesecima koji imaju slovo "R" je najretardiranija teorija ikad, septembar i april su u 99,9% slucajeva skroz opusteni za voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ja zazalih ovih dana sto sam radio prve smene a u vecini slucajeva bilo oko 15c i suvo, sutra kazu kisu al zato ponedeljak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne priznajem kraj sezone ali nekad čovek napravi odluku da je lakše da otpremi motor u zimovnik i da mu ne smeta, na račun toga da će propustiti dan dva tri tokom zime. Motori čekaju na prevoz da budu otpremljeni na godišnji. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Savan said: Ne priznajem kraj sezone ali nekad čovek napravi odluku da je lakše da otpremi motor u zimovnik i da mu ne smeta, na račun toga da će propustiti dan dva tri tokom zime. Motori čekaju na prevoz da budu otpremljeni na godišnji. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Vid ove lepotice desno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, crnahonda said: Sa dolaskom ovih hladnijih dana, sve vise uzivam u vrhunskom centralnom grijanju na R-u Mi koji vozimo R-ove bi trebali na leto da pravimo pauzu zbog radne temperature od 110 celzijusa 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Novembar 9, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Vala ja sam se više navozio u ova tri poslednja meseca sa slovom R u nazivu nego letos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnahonda 57 Napisano Novembar 9, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: BL Motocikl: Honda CBR 1000RR SC59 Prijavi odgovor kao problematičan 39 minutes ago, Acko017 said: Mi koji vozimo R-ove bi trebali na leto da pravimo pauzu zbog radne temperature od 110 celzijusa Samo redovan trotl i nema vrucine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 9, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kraj sezone - jednog dana kad me više ne bude ! 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16997 Napisano Novembar 9, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BaneVuk58 je napisao: Koji bre početak ili kraj sezone.....to su izmislile budale koje misle da su mnogo pametne i seka perse koje su od šećera pa ako pokisnu boje se da se ne istope ili ispod 15 stepeni da ne promrznu jaja pa nose duge gaće sve dok paradajz ne bude 20 dinara. Motor je reg. 365 dana u godini. U zdravlju se vozi. Послато са LG-H870 помоћу Тапатока Toooo! Meni jedino ograničenje kada zbog dubokg snega ne mogu iz dvorišta da izguram motor do ulice. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, drumskalisica said: Kraj sezone - jednog dana kad me više ne bude ! pu pu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema kraj. Kraća pauza nije između kraja i početka. U poslednjih godinu dana jedino u januaru nisam vozio, al se dosta pilo januaraSent using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 9, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan to vec zavisi od mjesta do mjesta, da se ne hvalim mi u podgorici imamo bukvalno ali bukvalno nekih minimum 8 mjeseci u godini kada se rijetko motor parkira... sad je jedan takav period, i jedva cekam ponedeljak da odem nedje, ne znam ni sam dje, samo da skocim na njega. danas ga taman otkrijem, vidim kisa ce ali ajde malo, ma samo sto sam ga otkrio i obuka uniformu,paf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Novembar 9, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Vozim motor svakog dana,iduci na poso,kod mojih na selo mesecno.Vozim po kisi jer mi ne smeta.Sneg malo zaebaniji ali interesantniji.Naravno extremne situacije ne prizivam djavola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8103 Napisano Novembar 9, 2019 Solo Rider, 3140 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drumskalisica je napisao: Kraj sezone - jednog dana kad me više ne bude ! Vaistinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drumskalisica je napisao: Kraj sezone - jednog dana kad me više ne bude ! Upravo tako. Kada me zakopaju, pa sacekaju 40 dana da se ne povampirim i sednem na motor 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 10, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva uslova za žnju motora, a to su tri:1. Suvo2. Temperatura min. 12C•3. Bez padavinaJa i dalje vozimSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...