balle 1260 Napisano Jul 22, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Boki dosanjao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 22, 2020 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Trudio sam se da delujem ozbiljno Nisam bio baš ni svestan, kasnije me strefila euforija. Al ne od rakije. Prevrtao sam se ko na ražnju celu noć, jutros u 6 kuvam kafu i pijem uz pogled na Yamahu. Još kad stignu plastike od Prokrastinatora Prvog Reda Masonske Lože biće kompletan motor.Ako sam se pravilno izrazio. Jbg malo sam prso. Mora malo, zasluženo Promenio Jul 22, 2020 član Bojan82 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam provozao malo, 10tak km čisto da isprobam mašinu. Sve radi boga mi,velika razlika od onoga ranije. Tiši je motor a bolje povlači. Pre je u trećoj zvrčao i urlao sad ide kao mleko. 4 brzina 80-100 lagano, tiho.Nema urlanja i klepetanja. Nije me zezao karburator, možda da sam duže vozio, videću kad opalim dužu vožnju. Meni ovo deluje super sve sada Borise odradio si poso kako valja, svaka ti dala! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И на време добила! Елем, како ти није било жао да га прљаш сада? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan On je čak i oprao motor! Eto kakav je to lik. Gde da ga prljam, vinčanski putevi su pista. Samo za moju ulicu trebaju gume ko za Dakar. Krenulo me, krenuli pre dva sata da rade vodovod! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Опаааа! Још Гара да научи да пишки ван кревета и на коњу си! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 22, 2020 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dok god žena veruje da sam se ja upišao a ne kuče gara je bezbedna! @Zuba87Ja ne volim da perem motor, i da ga lickam.Samo ako je baš potrebno. Dekstroza je bio u pravu, oko sokolovo. Gume su Anakee 2.Prednja 2010,zadnja 2012. Da li je to staro? Nebezbedno? Imaju još uvek solidnu šaru, mada je prednja zacepljena na dva mesta po sredini baš. Promenio Jul 22, 2020 član Bojan82 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А није потребно све док разликујеш на коју страну да се окренеш када седнеш? 1 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan А није потребно све док разликујеш на коју страну да се окренеш када седнеш? Hahahaha, kraaalju!:-DПослато са Mi 9T помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Jul 22, 2020 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Do 5 godina se gume smatraju novim, znači tvoje su skoro nove 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Eno burazer moj danas pao sa skutera, ogulio desnu nogu. Stopalo kroz patiku izgulio, kao opekotina. I koleno.Patika se raspala, čarapa naravno. Pandur regulisao raskrsnicu, stajao bočno i u zadnjem trenu daje mu stop, on zakoči jer vamo već kreću i vozila, prednja prokliza i jbg. Ništa nije polomio, samo oderotine na desnoj nozi, dobro je. Guma 2014. Proso se ko leba iz kese, tako da dobih odgovor na moje pitanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 22, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte brkati babe i žabe... NIJE na tem scooteru proklizao DOT, već nešto sasvim drugo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno i da nije, al se uvek sumnja. Realno može biti više stvari upleteno zajedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan U ovaj zajebo i mene. Permutovao sam, 14 god je stara a ne dot 2014. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Bojan82 je napisao: U ovaj zajebo i mene. Permutovao sam, 14 god je stara a ne dot 2014. Ja sam vozio Dunlop gumu iz 1992. godine bez ikakvih problema, držala je i po suvom i po mokrom. Starost gume nije jedini faktor kako će ona da se ponaša na drumu. Sa Tenerom 2012. godine sam pao jer mi je proklizala guma iz 2008. godine (znači 4 godine stara). Nema tu pravila... Definitivno starost gume utiče na njen sastav i kvalitet, ali to nije presudan faktor u tome da li ćeš negde proklizati sa tom gumom ili ne... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Jul 23, 2020 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Novo je novo kažu stari. Vozim motor, nisam bajker. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Neće obrtomer da radi bez sajle I ovaj šipurak mali nešto zeza, izjela ga sajla dok nije naoštrila i sjebala samu sebe. Oće to kad ne pazi A nek sam i ja ruke omastio, valja se, nisam davno, nedostajalo mi je malo. Sad vidim da bi bio red i nokte malo da skratim, dok se ne povredim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Jul 24, 2020 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Evo za 10e KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, srbac je napisao: Evo za 10e KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Ovo je sajla za kilometar sat, a njemu treba sajla obrtomera... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano Jul 24, 2020 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan E to mu ne treba. Moja Yamaha to nema fabrički 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, srbac je napisao: E to mu ne treba. Moja Yamaha to nema fabrički Kako mu ne treba? Kako će znati da ne preforsira mašinu dok se razrađuje... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 24, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima uši - sluša kako radi . . . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem da bez obrtometra motor nije u voznom stanju, pod hitno to da se sredi Ja nisam ni skontao na svojoj da ima obrtomer sajlu, tek sad razmisljam gdje je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma boli me briga za sajlu Sad ima jedan kabal manje, ovaj što vrti km mi je bitan da znam kad ulje da zamenim,a u obrtaje ne gledam nikad. Samo sam morao da pogledam to šta je. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano Jul 24, 2020 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja kad otkrijem nekakvu sitnicu da nije po PS-u, ma ko ga jeb... prvi dan, drugi dan, treci dan rasklopiti il umrijeti 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...