Krle90 0 Napisano Octobar 24, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Prednost crne boje po nekoj razumnoj ceni .. za visinu 192cm 110kg .. ponudite sta imate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simic72 2 Napisano Octobar 24, 2019 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Nova,svi protektori,postava koja se skida meni je velika,60 evrica.Послато са SM-G950F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle90 0 Napisano Octobar 24, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za jaknu iznad meni je velika ... Aktuelan oglas i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Octobar 25, 2019 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Xelement B7366 'Executioner' Men's Black Leather Racer Jacket By Xelement / SKU#: B7366-biker-54617 $169.95 By Xelement Odlična jakna, meni je bila super kad sam imao 112kg,(isto sam visok 192) sad sam smršao pa mi velika,ima zimski uložak ,ventilaciju napred i na ledjima , imam i od meša u istoj veličini žuto crnu takodje sa svim protektorima , ako ti odgovara daću ti obe jkne za 100e, nemaju oštećenja ogrebotina ,mazane voskom ,ova crna stvarno je moćna i dobro stoji opet bi uzeo ali manji broj.Pogledaj na sajtu detaljno da vidiš o čemu se radi . Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...