sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 23, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan mi se javio problem da pri stalnom gasu mi se čuje iz predela gde su rolnice čangrljanje.Tog momenta kad pustim gas čangrljanje prestaje.Na nogarama je to mnogo manje izraženo.U vožnji recimo 50% čangrlja a ostatak ne.Pretpostavljam da jre iz tog dela da se zvuk ne prenosi od negde drugde.. Imali neko ideju mogućeg kvara.Skuter longija 2t kopija minarelija. 7000 km prešo.Star 7 godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11133 Napisano Octobar 23, 2019 Ne silazi, 2230 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Valjda rolnice zrele za zamenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Octobar 24, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan E isto to je i meni počelo da se čuje, na leru ništa, samo kad ubrzavam nekad se čuje, a nekad ne. Sad idem kod majstora pa javljam šta je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 1, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan čangrljale su rolnice iako više majstora pa i taj što ih je menjao je rekao da rolnice uglavnom ne čangrljaju.Moje rolnice su bile ko nove i nevide se tragovi potrošnje jer su prešle 7000 km.Nove su staaqvljenjne na moje inssistiranje i skuter radi bez čangrljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 19, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan posle 100 km bez zvukova javio se opet novi zvuk .To je više šištanje i dosta je tiše od onog čangrljanja i mislim da se uvek čuje bez obzira na držanje pod gasom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 24, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan napokon san otkrio šta je novi zvug-sitnije čangrljanje.Neverovatno ali se tresla tablica koja se vremenom malo odvrnula iako je dosta napeta prilikom montaže.Zvuk se nekako prenosio na deo gde je kaiš i činilo se da dolazi odatle. Pre nego što posetite majstora dobro proverite da li nešto vibrira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...