*zeka* 1189 Napisano Octobar 16, 2019 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju sinovljev motor iz naslova. Derbi Senda xtreme 50 R 2007 9500km Motor je u generalno odlicnom stanju, pali odlicno uvek na prvu kurblu , super ide za 50 ccm. Sve je fabricko i nista nije menjano, sem retrovizora koji sam ja dodao. Gume imaju dobru saru ali su fabricke iz 2007 godine, nisu nigde ispucale i nama su po makadamu zavrsavale posao. Ja sam mu kad sam ga kupio prosle godine zamenio zadnje plocice i ulje uz menjacu. Nista nije farbano niti krpljeno. Motor sam prosle godine kupio od vlasnika iz Obrenovca koji ga je novog takodje kupio u Obrenovcu. Jedina ostacenja na motoru su cetiri rupe od ploče za kofer koje se vide na repu i tu je pored malo farba oguljena. Nama je motor poslužio svrsi t.j. uvodjenju juniora u svet endura. Cena:950 evra Zamena za: Cross ili hard enduro 250 4t (može i 450) ne stariji od 2005 Kontakt ovde, pp, O63 83 61252 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Octobar 16, 2019 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Octobar 18, 2019 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Septembar 10, 2024 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da čeliram da je ovo prodato odavno, ljudi vide oglas ovde pa zovu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...