Alexa90 11676 Napisano Octobar 3, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak za iPhone X/Xs, probao ga samo al pošto se koristi na golom telefonu meni to ne odgovara. Moj je u hard case-u Plaćen na Aliju 30€ (sa carinom), prodajem ga za 2000 din. Može i neka zamena. Meni stoji od zimus, nema smisla da skuplja prašinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11676 Napisano Novembar 23, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel si probao ga? Kako izgledaju sliku i kakav je za koristiti, sem sto mora bez futrole?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva spravica Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11676 Napisano Novembar 24, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba sve kad mora bez futrole.. ne skidam je ni pod razno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...