balle 1260 Napisano Septembar 30, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, rekao bih oko 11:30 na putu Ledine-Surčin na oko 500m od skretanja za aerodrom. Stravičan udes, oduzimanje prvenstva. Nisam te videla, rekao bih. Na trotoaru, na zemlji leže složene rukavice. Verujem da je kolega imao svu opremu po ovom toplom danu. Nadam se da je dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno sam cuo hitnu u to neko vrijeme ali mi se nigdje nije izlazilo jer su taksisti napravili guzvu. Bas cu se raspitati sta je biloПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 842 Napisano Septembar 30, 2019 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prosao tuda, oduzimanje prednosti jasno kao dan... auto i motor unakaženi, ali na samom mestu udarca ravna povrsina i trava ispred dvorista gde je kolega zavrsio... od ostatka ulice(cuprija, bandera, buska stanica, prodavnica itd) mesto koje daje najvecu sansu za prezivljavanje onakvog pada. I da, ispred jedne od kuca izneta kucna stolica i flase sa vodom, pa se potajno nadam za naseg kolegu da sedne ii dodje sebi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 842 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2019. at 15:32, Bigor je napisao: Tacno sam cuo hitnu u to neko vrijeme ali mi se nigdje nije izlazilo jer su taksisti napravili guzvu. Bas cu se raspitati sta je bilo Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Jel si saznao nesto, dal je kolega dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ne prica, izgleda da je dobro. Vidim u Sterijinoj auto taj dan dovezli polupan prednji kraj, sigurno je u njega udario. Dok odem do frizerke, one znaji na cem nebo stojiПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 842 Napisano Octobar 4, 2019 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti ko u Njegoša Dace dobri bog da je sve proslo dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...