hansol 35 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Kada se ocekuju Kinezi od 400cc? Da li su se pojavili u svetu uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam negde na netu kinesku verziju yamahe virago, tako da izgleda da postoji. Toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 578 Napisano Maj 14, 2008 Drug član, 1710 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Imas neki ITAL JET 400cm u KMH Trade na NBG-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Imas neki ITAL JET 400cm u KMH Trade na NBG-u. Ispravite me ako greshim ali mislim da ITALJET nije kineska firma ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imas neki ITAL JET 400cm u KMH Trade na NBG-u. Ispravite me ako greshim ali mislim da ITALJET nije kineska firma ??? i meni se cini da nije....od pocetka mi je bilo sumnjivo....ne znam ni ja,al mislim da nisu kinezi...ako nista onda su malo bolji kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Mali off> pre jedno 6 godina prvi put naleteh na ITALJET skuter neka kao sporrtska verzija. Tamo kod rezervoara sa strane ima taj isti sammo shto su ono JET spustili malo ispod ITAL tako da sam prvi put pomislio da se zove italjet i pomislio u sebi:"Kakav je bre ovo shiptarski skuter"?? Trebalo mi je par minuta blizeg razgledavanja da shvatim kakav sam debil ispao ;D Srecom pa sam svoje misli ostavio za sebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ital jet je Italijanski skuter I nije bas jeftin koliko se secam, ali je odlican, malo se o njima zna kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva kineska motorcikla jedan je od 200ccm(coper) i jedan enduro od 400ccm. Imao sam negde slicku "Lifam" 400 original Yamaha virago ali ne mogu da je pronadjem ali cim je nadjem postavicu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan MOLIM!!! :o :o :o sta je ovo?!?! ovaj coper je strava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ovaj coper je strava! aha, strava i uzas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Imas neki ITAL JET 400cm u KMH Trade na NBG-u. Ispravite me ako greshim ali mislim da ITALJET nije kineska firma ??? taj italjet jeste jedan od modela te neke kineske firme, video sam juce na sajtu(zaboravih naziv i firme i sajta)..lep je.. kao maxi skuter, osvezenje spram ostalih kineza, ali vidim da sa svojih 400kuba ima nesto oko 15kW, a sigurno nije lagan, deluje masivno, tako da je pitanje kako ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ovaj coper je strava! aha, strava i uzas ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, o cemu vi pricate, kako moze Italjet da bude kineski motor ??? ??? Zar ne znate cuveni njihov skuter Dragster ??? ??? Italjet je ponavljam italijanska firma koja proizvodi skutere i neke minimoto modele... Mozda ta firma koju si ti video prodaje izmedju ostalog i Kineske skutere... Italjet je marka a ne model.... Evo njihove adrese http://www.italjet.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta cela zabuna nastala zato shto su kinezi napravili MODEL po imenu ITALJET ali se tako ne naziva taj proizvodjach. Ko shto imate yugo floridu, ali ona nema nikakvih dodirnih tachaka sa istom, ili yugo tempo.Mislim gde je tu tempo?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta cela zabuna nastala zato shto su kinezi napravili MODEL po imenu ITALJET ali se tako ne naziva taj proizvodjach. Ko shto imate yugo floridu, ali ona nema nikakvih dodirnih tachaka sa istom, ili yugo tempo.Mislim gde je tu tempo?? ;D :D :D :D :D :D Kako gde je, usaltas ga u 2 uzbrdo i drzis gas, to je tempo jer ne mozes da ides vise, samo manje :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan evo jednog kineza od 400 cc koi treba da dogje u Makedoniju ubrzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda bas pristojno, koliko ce da kosta??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hansol 35 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: none Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ovog 400cc endura: http://www.chinamotorscooter.com/manufacturer-1423/eec-motorcycle-ls-201--400cc-.html ali ove firme nema kod nas, mozda pod nekim drugim imenom? btw, ovaj enduro je ono sto fali ovde definitivno u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Maj 15, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ta cela zabuna nastala zato shto su kinezi napravili MODEL po imenu ITALJET ali se tako ne naziva taj proizvodjach. Ko shto imate yugo floridu, ali ona nema nikakvih dodirnih tachaka sa istom, ili yugo tempo.Mislim gde je tu tempo?? ;D :D :D :D :D :D Kako gde je, usaltas ga u 2 uzbrdo i drzis gas, to je tempo jer ne mozes da ides vise, samo manje :D :D To onda nije tempo to je anti-tempo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mora da je Kinez cim se zove CO-MING-SUN... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Evo Hyosung Enduro RX 400,na sajtu pise da ce uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jap! Ali to nije Kinez! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Evo Hyosung Enduro RX 400,na sajtu pise da ce uskoro. Hyosung je koreanac. Ovaj njihov enduro stvarno fino izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan evo ga bre! [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan ..mada realno se mucim s ovim slikama, ne ide mi nikako.. Valjda se nesto vidi,pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...