Rik 190 Napisano Jul 7, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi takođe bio potreban produžetak. Ima li gde kod nas po korektnim cenama ili da se poručuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8447 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ja naleteo na KP 3500 rad, inače sam već hteo sam da ga nabudžim od pleksiglasa. A radi i Ivan po korektnoj ceni, zaboravio sam koliko, ali znam da je bar upola iz onih u radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8447 Napisano Jul 7, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, demro.st je napisao: pozdrav jos jedno pitanje za nas diverzante u ovo vruce vreme kako voziti motor ..posto su vazduhom hladjeni ...da ne dodje do..........pregrevanja hvala isto kao i zimi, pun gas Šala, al svakako da mu godi magistrala, pretpostavljam da ima dovoljno hlađenje kad krstariš na nekim normalnim obrtajima, samo ulje na max i prst u uvo. Po gradu ume mala diverzija da peče po nogama na semaforima i kolonama, kontam i kod velike isti problem, al već na 40-50 na sat posle minut nema više zračenja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, shlem je napisao: Ja naleteo na KP 3500 rad, inače sam već hteo sam da ga nabudžim od pleksiglasa. A radi i Ivan po korektnoj ceni, zaboravio sam koliko, ali znam da je bar upola iz onih u radnji. Radio sam vizir kod Ivana pre mesec i nešto dana. Pošto nisam uzeo tu lamelicu, produžetak, skinuo mi je 10e sa cene vizira. Ne znam da li je to isto cena i kad "radi" posebno. Al eto, nek bude i 15e. Svakako najbolje je pozvati njega i pitati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Jul 10, 2021 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 7/7/2021 at 5:50 PM, demro.st said: pozdrav jos jedno pitanje za nas diverzante u ovo vruce vreme kako voziti motor ..posto su vazduhom hladjeni ...da ne dodje do..........pregrevanja hvala Што каже колега, само проверавај уље и не бери бригу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 38 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan Posle skoro 5k kilometra sa Divijem, mogu reci da sam iznenadjen istim i da je premasio ocekivanja... veoma zahvalan motorin... a uzeh ga kao samo da preguram sezonu a sad mi je vec nekako priraso srcu... pa sam mu uradio mali refresh. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Avgust 4, 2021 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, +dAyWaLkEr+ said: Posle skoro 5k kilometra sa Divijem, mogu reci da sam iznenadjen istim i da je premasio ocekivanja... veoma zahvalan motorin... a uzeh ga kao samo da preguram sezonu a sad mi je vec nekako priraso srcu... pa sam mu uradio mali refresh. Свака част за сређивање. Ја сам одушевљен Диверзијом. Тако једноставан мотор и захвалан за одржавање, вреди сваки динар. Ко воли да ужива и вози лагано мотор је прави. Да је само мало већи, мени би био савршен. Ја сам 190, одговарало би ми да је мало већи. За моју вожњу снаге има више него довољно. Нисам још пробао велику Диверзију, ако је она мало већа по димензијама онда сам нашао савршен мотор. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TremoloQ 0 Napisano Avgust 7, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Aprilia scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Posle skoro 5k kilometra sa Divijem, mogu reci da sam iznenadjen istim i da je premasio ocekivanja... veoma zahvalan motorin... a uzeh ga kao samo da preguram sezonu a sad mi je vec nekako priraso srcu... pa sam mu uradio mali refresh. Свака част за сређивање и за видео.Poslato sa PCT-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Avgust 10, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Braco uzeh i XJ 900 diverziju i zanima me da li je normalno da kad se pritisne prednja kocnica bas jako tone. Viljuske bas potonu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Avgust 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Novi konjic Promenio Avgust 10, 2021 član Rade koenig Privatno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 827 Napisano Avgust 11, 2021 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao dve Diverzije 900. Na modelu iz 1997godine su prednje vile bile dobre i solidno se vozila. Na novijoj model 2002god su toliko bile mekane prednje vile da je bilo bas nezgodno za voznju, pri svakom jacem kocenju sabijalo ih je do kraja i jos ako je put neravan eto belaja. Opruga dotegnuta do kraja, sipao gusce ulje , dodavao neke deblje podloske na oprugu, malo popravilo situaciju ali nije to to bilo. Inace opruge kod novije i starije su se ralikovale. Tek kad sam ubacio druge opruge i sipao malo gusce ulje onda sam dobio mnogo bolje ponasanje u voznji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8447 Napisano Avgust 11, 2021 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Moja je '96-to, i ne tonu baš tako puno, inače skoro menjani semerinzi i sipano 10W ulje. Inače sam je video na oglasu i kao praćka je Diverzija, sve plastike na mestu, fabrika. Sa srećom te služio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Avgust 13, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko nesto o ovom motoru ? I ako ga slucajno kupim,posto ide far i gde da ga nabavim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 827 Napisano Avgust 17, 2021 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Za Diverziju 900 kod nas ne mozes naci skoro nista od delova ( u ovo ne racunam potrosni materijal). Sto mi nije nikako jasno jer znam da ih ima brdo u srbiji, samo kod mene u Obrenovcu ja znam 6 komada. Kad sam jurio za moju bivsu far, nosac maske, vizir, kardan, cajgere....... nista nisam mogao da nadjem ni od ovih sto rasturaju motore ni od ovih sto donose iz Madjarske. Najvise delova ima na Ebayu pogotovo u Engleskoj tamo ima sve zivo ali je skup siping i zbog ove usrane Corone pitanje je da li ce stici i dugo se ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Avgust 17, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je razlog zato sto je zaista kvalitetan motor i voze ga mirni ljudi pa stoga slabo ima havarisanih ili pokvarenih pogodnih za cerupanje. Ja se ne secam da sam video nekog koji je u losem stanju.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 7/8/2021 at 8:23 AM, nafetS said: isto kao i zimi, pun gas Šala, al svakako da mu godi magistrala, pretpostavljam da ima dovoljno Po gradu ume mala diverzija da peče po nogama na semaforima i kolonama, kontam i kod velike isti problem, al već na 40-50 na sat posle minut nema više zračenja Moje iskustvo od 10 godina na 900 je da ne peče,što mi je bio glavni + A inače može mnogo dobro da se krivinari i potera, mada je ozbiljan i pouzdan dinamični dugoprugaš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Octobar 4, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ja i dalje hocu da kupim 900-tku,nesto ste mi slabi u ovoj temi... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Octobar 4, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Sjatimo se ovde kada se malo primirimo što se tiče vožnje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TremoloQ 0 Napisano Octobar 4, 2021 U prolazu, 3 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Aprilia scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Упознао сам човека што пређе малтене 1 м км на 900. Просто ме је била срамота са мојих 30к на њој.. обиђе лик цео свет на диверзији, шта на то додатиPoslato sa PCT-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano Octobar 8, 2021 U prolazu, 38 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2021. at 0:13, Rik je napisao: Sjatimo se ovde kada se malo primirimo što se tiče vožnje i gledamo fotke sa voznji ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano Januar 4, 2022 U prolazu, 38 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na prodaju bocne kofere za XJ600S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Januar 21, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam da prodam ako nekome treba nosač zadnjeg kofera i kofer za xj900s, a mislim da paše i na xj600s, kada sam kupio wingrack2 za sva tri kofera za XJ900s , skinuo sam nosač samo zadnjeg kofera, zafalili su mi rukohvati za suvozaca, jer je nosač zadnjeg kofera bio montiran na njihovo mesto, kupio sam rukohvate od xj600s jer su isti, tako da i nosač od xj900s moze da se montira na xj600s. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 391 Napisano Mart 4, 2022 U prolazu, 83 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas stigao vizir za moju Diveziju 900. Moj oeiginalni je popucao oko rupa za srafove pa sam odlučio sa ga zamenim. Kako sam citao ovde po forumu da Ivan ne radi za veliku diverziju, odlucio sam se da naručim iz Poljske Na prvi pogled izgleda poprilično kvalitetno, videćemo kako će se dalje pokazati [/url] 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano Mart 4, 2022 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Mart 4, 2022 član +dAyWaLkEr+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...