Kornjaca 68 Napisano Septembar 24, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Да ли неко има искуства са ФЛМ јакнама за сва годишња доба? Каквог су квалитета и да ли вреде уложен новац? На шта треба обратити пажњу при куповини туринг јакне за сва годишња доба? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te neko laze, ali jakna za sva godisnja doba jos nije napravljena. O FLM jaknama ne znam nista. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1135 Napisano Septembar 24, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Druze evo ti jakna za letnje i zimske uslove,kupio sam.je prosle godine ..Acerbis Adventure-izgled i kvalitet necu da komentarisem,sami vrh kvaliteta i dizajna.....skida se termo i kisna postava kao i rukavi,tako da ti za letnje uslove ostane samo prsluk..cena 30.000 dinara..Firma Acerbis je nadmasila sama sebe..Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Septembar 24, 2019 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Brend iz neke srednje klase, generalno. Imam jednu jaknu, drugar ima celo odelo (doduše ne touring nego neko sportsko/gradsko, tako nekako) i sve je sasvim korektno i kvalitetno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Septembar 24, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, boki.64 je napisao: Nemoj da te neko laze, ali jakna za sva godisnja doba jos nije napravljena. O FLM jaknama ne znam nista. Neće da bude baš tako.....evo ja naprimer,slučajno imam jaknu za SVA g. doba.....i to ne neku noname nego eto NEKU..... Zove se Alpinestar Velparaiso (link)eto baš tu : Alpinestars Valparaiso Drystar Jacket Gray Blue/Red Sand - Walmart.com WWW.WALMART.COM Buy Alpinestars Valparaiso Drystar Jacket Gray Blue/Red Sand at Walmart.com a mislim da ima još dosta jakni(da ne nabrajam)koje su za Qutro stadjone nositi brez problema....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Septembar 24, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Kornjaca je napisao: Да ли неко има искуства са ФЛМ јакнама за сва годишња доба? Каквог су квалитета и да ли вреде уложен новац? На шта треба обратити пажњу при куповини туринг јакне за сва годишња доба? Imam touring jaknu FLM sa 2 postave(zimsku i onu kao vodo nepropusnu)i služi me za sve pare i svaku pohvalu.Znači i na +30i više i na 5-6 C nisam imamo problema u vožnji...po meni ovo je jedna od boljih jakni i BREND koji nije ...nikako za podcenjivanje.PREPORUKA ps: Evo ovu ja imam(nznm koji je model mislim da je stariji ali meni to ne smeta,radi posao za šta je i namenjena) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 24, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan FLM je brend nemacke marke POLO. Kod nas ih nema mnogo, jer su u proseku sa dosta vislim cenama od ovde odomacenih marki. Dodao bi da mislim da je to prilicno opravdano. Ja imam komplet platno/koza POLO MOHAWK i prezadovoljan sam. Povremeno sam imao u prodaji nesto od njihovih polovnih jakni i prodavale su se jako brzo. Evo kao ilustracija koliko sad kosta ova poslednja jakna na Kowalskom i to sa 30% popusta ! Sports textile jacket 2.0 blue/white | FLM Sports textile jacket 2.0 - Jackets - Men - Clothing WWW.POLO-MOTORRAD.COM sporty cut with pre-curved sleeves Upper arm width adjustment Shoulder and elbow protectors (EN 1621-1) Protector for back retrofitted 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Septembar 25, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lucky...nisam uspeo da nadjem ovaj moj model na netu nigde,al evo ti me prosvetli.... Jurio sam da kupim negde komplet POLO MOHAWK ali nikako nisam mogao da ubodem vel.za mene a imao sam prilike da ga vidim uživo i tvrdim da za te pare na našem tržištu nije mogao da se nadje bolji touring komplet. Stojim i dalje da je FLM tj.Polo odličan izbor za moto opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kornjaca 68 Napisano Septembar 25, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Београд Калуђерица Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на одговорима. Имам једно практично питање. Да ли јакну треба испробати у мајици? Јер пробао сам јакну у танком џемперу, а јакна је имала поставу, и деловала ми је таман. Е после кад сам извадио поставу и пробао у мајици јакна ми је деловала прешироко. Рукави су толико широки да се штитници померају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...