Pakan03 0 Napisano Septembar 22, 2019 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Pavle, zivim u Beogradu (Vozdovac) imam 16 godina i skoro sam polozio za A1. Vozim motor od 6 godine, imao sam onu testeru krosa pa Peugeot V clic 4t. Sada vozim Apriliu SR 50 R 2009.Citam forum vec par meseci a nikako da se registrujem na forum.Velilo pozz Poslato sa JSN-L22 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5847 Napisano Septembar 23, 2019 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skomix 1 Napisano Septembar 27, 2019 U prolazu, 0 postova Lokacija: Topola Motocikl: Aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Italijanski kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...