milanni 68 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kome treba nek se javi Skinuto sa yamahe fzr600 neosteceno 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7874 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba ovaj desni prekidac ako vec ko nije zapljunuo Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Edit: Mislim na ovaj za paljenje i gasenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi prekidači su isti za TDM 850 (4 tx od '96. - '99.)... čisto ako nekom treba za taj motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Desni prekidaci otisli kolegi Bigoru ostao jos levi i posudica za ulje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan E da ako je neko iz bg dolazim 19og pa mogu da ponesem ili da saljem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Septembar 17, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj levi, ima li ono za saug? Polugicu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Septembar 17, 2019 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15915 Napisano Septembar 17, 2019 moto merkat °°, 4987 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Best msm da njemu bas ta treba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Septembar 17, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da to je za stariji model 4tx-a. Kao sto painkiller napisa, tzv 4txL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15915 Napisano Septembar 17, 2019 moto merkat °°, 4987 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Evo da zapljunem kolegu dok se ne javi licno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11679 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bdada je napisao: Evo da zapljunem kolegu dok se ne javi licno. Hvala @bdada, što si me zapljunuo! Poslao sam PP kolegi milanni , čekam odgovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11679 Napisano Septembar 20, 2019 Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se kolegi milanni na pokonu! . . zamenio sam pohabani deo iz moga prekidača i sad sve radi kako treba 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7874 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 3008 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja javno da se zahvalim kolegi @milanni na poklonu, bio sam se zabrinuo gdje naci onaj prekidac ako mi skroz otkaze ali eto sreca da je kolega imao viska. Dugijem cast kada se vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...