nenadlaza 6 Napisano Septembar 15, 2019 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan dalo neko moze da mi kaze dali kod svakog libertija svetlo dugo ilil kratlo (u zavisnosti de je prekidac u km polozaju osto)sve jedno rade kad se upali skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2644 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan A kad bi inače trebalo da rade? Šta je zabravo pitanje, može li to malo jasnije i gramatički ispravnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11243 Napisano Septembar 15, 2019 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Da,nema prekidac on/off samo selektuje duga/oborena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadlaza 6 Napisano Septembar 15, 2019 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cezarepa hvala na odgovoru. Vaso ja da znam gramatuiku bio bi u dubaiu,a zanimalo me dal ima dugme off/on jer na plastici ima mesto za jos jedan prekidac pa sam pomislio da je skinut al sve jedno i sa ili bez gramatike dobi odgovor u svakom slucaju i tebi hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...