Gost Napisano Septembar 10, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko neko od kolega sa foruma ili nekog koga znate provereno zeli da iznajmi garazu na Novom Beogradu (2-3 motora zajedno) i zeli da podeli troškove zakupa neka se javi. Prednost zaseban prostor-garaza, a moze i u nekoj kolektivnoj sa kamerama i obezbedjenjem neko parking mesto da se iznajmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Septembar 10, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Koji deo NBG konkretno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 10, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Koji god. Samo da je sigurno, suvo i dobro mesto. Sa odgovornim kolegama. Nemam vremena da ga vozim svaki dan, tako da mi nije bitno da mi je na 100 metara od kuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Septembar 10, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u bloku 29, ovih dana sam razmisljao da polepim po banderama da trazim garazu, te cu, kad to uradim i da obavestim ovde o ishodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 10, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Aj daj telefon da se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 10, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor sa kolegom sklopljen, garaza vec iznajmljena/rezervisana. Deo oko Novog Merkatora tj Yu biznis centra. Fali jos jedan motor za laksu podelu troškova. Ima mesta i za ostavljanje stvari (stenderi, koferi, sprejevi za lanac I slicno). Zidano, pod bravom, nije kolektivna. Suva. 2400 rsd mesecno. Kontakt tel: 0652378629 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor sa kolegom sklopljen, garaza vec iznajmljena/rezervisana. Deo oko Novog Merkatora tj Yu biznis centra. Fali jos jedan motor za laksu podelu troškova. Ima mesta i za ostavljanje stvari (stenderi, koferi, sprejevi za lanac I slicno). Zidano, pod bravom, nije kolektivna. Suva. 2400 rsd mesecno. Kontakt tel: 0652378629Gde se tacno nalazi i da li ima vodu struju?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...