johann 850 Napisano Septembar 7, 2019 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju bočni koferi za BMW F800GS Na desnom koferu je potrebno zameniti poklopac sa zadnje strane, to je investicija od 86 € i pola sata šrafljenja. Levi kofer je korektan. Gornji nosač kofera : Potrebno je izvaditi (odvrnuti) zalomljene šrafove i ušrafiti nove. Donji nosač je malo iskrivljen, treba malo korekcije. Ključ, bravice rade bezprekorno, kao i vario mehanizam. Cena za one koji bi da se cenjkaju 120 € set, pa da se nadjemo na 100 €. Za drugare i članove 100 € set fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Januar 2, 2023 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ovo skuplja prasinu negde u supi interesuje me. Ako je prodato onda je jos bolje za tebe naravno, a ja cu traziti dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 4, 2023 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 2.1.2023. at 18:07, Miisa BG je napisao: Ako ovo skuplja prasinu negde u supi interesuje me. Ako je prodato onda je jos bolje za tebe naravno, a ja cu traziti dalje. Odavno prodato.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...