cafe_tracer 24 Napisano Septembar 5, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos netko da vozi Tenere 700? Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donadog 21 Napisano Septembar 25, 2019 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki KLE 500 2007, Motomorini X-CAPE 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, al kako ti se cini motor? Meni deluje idealno, bar za moj ukus, imam osecaj kao da je za mene pravljen :D. Ozbiljno razmisljam da probam nekako da skupim pare za sledecu sezonu i uzmem ga. Daj par reci o motoru pls... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Septembar 28, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ne, al kako ti se cini motor? Meni deluje idealno, bar za moj ukus, imam osecaj kao da je za mene pravljen . Ozbiljno razmisljam da probam nekako da skupim pare za sledecu sezonu i uzmem ga. Daj par reci o motoru pls... Motor je, iskreno, najbolji koji sam ikad imao. Vozi se jako lagano, kao da vozis bicikl. Ma nemam niti jednu zamjerku... Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Octobar 1, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednan bas dobar test i poredjenje sa starom 660. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Octobar 28, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan How many of you guys are owning a T7? Anyone?Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6078 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 4155 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Aj Nemoj nas sad.....Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Octobar 28, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Aj Nemoj nas sad.....Vozim motor, nisam bajker.Ha? Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...