Endurac 943 Napisano Septembar 5, 2019 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Info na viber, tel. 0637716465. L, za 175-180 visinu. Slim fit. Izvinjavam se kolegama i urednistvu na ovako sturom oglasu imam malecne probleme sa aparatima i PC jem. :)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1450 Napisano Septembar 5, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kud sva slova,mogla je i cena da nadje svoje mesto 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve informacije na telefon. 1/3 cene nove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Septembar 6, 2019 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odgovaraj na viber poslao sam ti poruku ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 8, 2019 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 25, 2019 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno s tim sto umesto kesa moze Fender bass jazz ili p, musicman sub i sl.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16132 Napisano Novembar 25, 2019 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Muzičke uređaje nemam da ponudim, ali kesa raznih imam - možeš da biraš; Maxi, Lidl, DM, PlanetBike, Intersport - samo reci koliko komada i koje veličine pa da pravimo posao 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 26, 2019 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ajmo sigurno ima neki Jazz bass negde da se ne koristi....moze i hohner 6q, moze ibanez musician, tune bass maniac...Ako smrsam jos 5 kg mozda je i uparim s motorom:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 400 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 18, 2020 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pa neki Jazz Bass za 400 evra da nadjes, a da nije neki kineski klon, ne verujem bas. Ali dobro, zelim ti svu srecu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Jun 5, 2020 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima fendera meksikanaca, ima laklanda, ima V7, bb1000, juce sam uzeo fendera jazza za te pare , ima svasta kad se ljudima prodaje... Kaki crni kineski klonovi za 400 evra...:) kinez za te pare mora i da kuva a i ne radi:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jakna nova i dalje u foliji sa etiketom. 350 jura. Airbag. Nemam punjac. Nova je 800 funti. D air street.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Up. Ispravan airbag, napunjena baterija. Ide s Ducati Multistradom preko bezicne veze.400 eura. Nova. Moze zamena za dobar liberty ili jazz bass ili lovu. Cena nove 800 eur.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Januar 21, 2023 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Moze zamena za Fender ili Musicman SUB bass gitaru ili neku moto opremu koja mi nije mala:) Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Jun 3, 2023 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno svaki dogovor radi posao. Jakna je nova. Moze zamena za neku kacigu schuberth shoei nolan modularnu s komunikatorim i sl.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Avgust 5, 2023 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Up up, smara me da kacim na ebay.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Septembar 24, 2023 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Februar 6 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Stoji mi drugu godinu nova u ormaru. Aktuelno. Moze zamena.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 30 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 300 eur! Nova jakna sa airbagom. Nesto finansijski resavam. Sd kartica svibprotektori, airgag baterija prsluk. Etiketa i najlon. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano pre 5 sati Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dosle kolege probale aktuelna i dalje nova, svi protektori, airbag, moze zamena za neotec shoei ili nesto drugo ili liberty 125 itd. Cena mislim da je zaista smesna. Dogovor. Za sad je problem bio sto je napakovana opremom baterija sd card protektori pa je za nekog 180 -+ cm ali bas slim fit gradje.Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4441 Napisano pre 5 sati Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kad vozim kawu jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 557 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Uživo jakna odlična,nova ali meni ne odgovara a i vozim BMW, inače preporuka za jaknu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4441 Napisano pre 1 sat Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sprdam se , meni se mnogo svidjaju ovakve jakne , nego kad je ovaj dugacak jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...