Jump to content

Moto Zajednica

Prvi kombinezon...

Recommended Posts

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Evo i ja u 45 g. prvi put u zivotu, kupih, preko "nasih" oglasa kombinezon, Probiker.....doduse slucajno...i sve vise mi se svidja....cena 200 e.

YmA3I_hpim4278fp3.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 212 postova

da bog da vam drugi ne trebao! :)

postavite slike kombinezona...kao sto sam ja...u stvarni nemojte...ja sam pstavio slike i sve kako mislim da bi tebalo,samo se nike ne odaziva ??? :(

• Zainteresovan, 953 postova

Evo i ja u 45 g. prvi put u zivotu, kupih, preko "nasih" oglasa kombinezon, Probiker.....doduse slucajno...i sve vise mi se svidja....cena 200 e.

skvoZ_hpim4278fp3.th.jpg

Cestitam kolega.

Napisi detaljne utiske o kvalitetu materijala, izrade, udoblosti, funkcionalnosti, da li ima sve stitnike itd itd. Mislim da bi mnogima ovo bila interesantna kupovina jer je zaista jako povoljno. Evo ja sam prvi jako zagrejan bas za takav dvodelni kombinezon iz louisa.

Hvala unapred.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Kako god bio, za 200e se ne moze naci bolja zastita. Sami kozni kombinezoni "budzet" klase su 350+e.

U svakom slucaju, odlicna kupovina...

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Ja mislim da za te pare je ubedljivo "najpovoljnija kupovina".....dig.aparat me zeza i sutra prekosutra kupujem nov tako da cu postaviti detaljnije slike...zaista mislim da je ok za nase prilike.

Delovi se odvajaju tako da mogu i posebno da se nose....ima ugradjene protektore na laktovima, podlaktici itd...za ledja ima ostavljeno prostora za dodatne umetke kao i prostor za dodatne stitnike ispod kolena.

Sa obzirom da nisam neki strucnjak za moto opremu nemojte mi zameriti ako ga suvise hvalim...verovatno bih pao u nesvest da obucem neki "firmiran" od 1.000 evrica...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja