Motorcyclist 17155 Napisano Septembar 3, 2019 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primam na poklon ako neko ima DVI-D kabel za kompjuter a da mu stoji, ne treba itd. Znaci ima razlike izmedju DVI-I i DVI-D ako niste sigurni posaljite mi sliku dzeka ali ovako izgleda (dvi-i ima krstic umesto jednog horizontalnog pina). Ako slucajno imate, posaljite mi pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17155 Napisano Septembar 4, 2019 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara mi i hdmi to dvi d, display port 1.2 to dvi d ili vga i tako te kombinacije xD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17155 Napisano Septembar 10, 2019 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bump. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17155 Napisano Septembar 19, 2019 Integrisan, 5040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegi Biker Q na kablu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...