Ivan Cirkovic 37 Napisano Septembar 1, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Da vam se predstavim: ja sam Ivan Ćirković, 37 godina, po zanimanju bankar/konsultant i veliki sam ljubitelj Honda brenda, te pored automobila nedavno kupih i motor Honda CB500f naked. Iz Beograda sam. Moje vozacko iskustvo i umece je skromno, pocetnik sam, ali sam od malena vozio prvo malo automatic mopede, pa malo skuter i dodjoh do brzinaca. Toliko za sada, a predstavicu svoj motor u reevantnoj sekciji... puno pozdrava od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Septembar 1, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivane i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Septembar 1, 2019 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao kolega Hondista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Septembar 20, 2019 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ja oglasio moj motor na prodaju/zamenu za CBR600RR:). Ne vredi, probao CBR i osetio sam da mogu to da vozim i da sam vec dovoljno savladao moj CB500 F. Ako nekog interesuje zamena tj. kupovina mog ili imate preporuku za dobar CBR600RR pisite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Januar 26, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Moja bikerska karijera i nije bas dugo trajala. Razlog licne i zdravstvene prirode. Ostalo mi od opreme skoro sve novo pa ako nekog interesuje moze pogledati na sajtu kupujem/prodajem sta sam sve oglasio. Steta da propadne, a buduci da nemam dovoljno “staza” ovde, ne mogu da oglasim prodaju u relevantnoj sekciji. Saljite mi poruku na viber da vam posaljem slike ako vas interesuje sta sve imam. Hvala i unapred izvinjenje za prodaju ovde...Ivan 063/387-827 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7649 Napisano Januar 26, 2020 Drug član, 2927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto je to razlog odustajanja i zelim brz oporavak. Mozda bi pomoglo da izbacis sajt sa svojim oglasima kako bi znali koji su tvoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Januar 26, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Jakna i pantalone za motorcikl 24.01.2020 - ID 89786860 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Oprema nosena mesec dana. Kao novo. Sve kupljeno u Maxmoment. ... Motocikli | Oprema i delovi : Suomy full face kaciga. Velicina XL. 24.01.2020 - ID 89786792 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Kaciga koriscena mesec dana. Kao nova. Kupljena u Maxmoment. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se :). Razlog licne prirode prekida voznje je bio beba i obazrivost ali mora se na VTO pa kud puklo da puklo, doci ce to sa ili bez motora. Kupljena nova Honda CB1000R, stajala u Stojanovu samo za mene jer Delta zbog korone obustavila uvoz. Kupio Scorpion kacigu ali sam se zeznuo za velicinu, pa je prodajem: https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/kacige-i-potkape/scorpion-exo-kaciga/oglas/104983347 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Maj 3, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Petrovic 77 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Suzuki V Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koja ludnica od momčine pa je ne mogu verovati Ajd pa živ bio 150 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Cirkovic 37 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 650R 2022MY Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...