Hot91 1 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Borcha Prijavi odgovor kao problematičan Pao sam 12.05.2008. motor je lezao na zemlji 30-ak minuta...upalio sam ga odma posle i ponovo danas...plavi dim izlazi iz auspuha i sanjio mi se nivo ulja... Ljudi pomozite,uplasen sam da nije nesto ozbiljnije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan malo ti je provukao ulje gde ne treba (da ne razglebam pricu),trebalo bi da prestane nakon nekog vremena dok ne sagori sve.dospi malo ulja,proveri filter vazduha,ne previse ulja,do polovine maksimalno i prati stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slilo ti se ulje iz oduška (tzv iberlaufa) i natopilo filter za vazduh. Preporuka je zamena filtera pošto je tvoj sada prilično nepropustan, iliti impregniran, Izduvanje i pranje ima funkciju samio ake je KN u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hot91 1 Napisano Maj 13, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd-Borcha Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam!poslushacu vashe savete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 8, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan malo ti je provukao ulje gde ne treba (da ne razglebam pricu),trebalo bi da prestane nakon nekog vremena dok ne sagori sve.dospi malo ulja,proveri filter vazduha,ne previse ulja,do polovine maksimalno i prati stanje +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim nista... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kod dekija u kdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pobogu, ovo je tema od pre godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...