Hacky 1457 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, u poslednje vreme motor je poceo da ispusta cudno zujanje te odem ja u servis u Borskoj ul. i ispostavi se da su mi popucale neke oprugice cije sam ime zaboravio (znam da pocinje na Z), pa to zuji u voznji. Kad sam ih pitao kad ce to moci da se sredi, rekli su mi da ce moci tek za nedelju dana jer treba da naruce te oprugice iz magacina. Pitao sam majstora jel za to vreme mogu da se vozim, na sta mi je on odgovorio da mogu ali da ne dajem jak gas. Poslusao sam ga i isao danas do grada, medjutim u toku voznje se zujanje pojacalo iako sam takoreci mileo. Sad se, normalno, plasim da ne napravim jos vecu stetu, pa me zanima da li ce mi to odmah (ili za krace od nedelju dana) zavrsiti ako se odvezem u glavni servis na Batajnickom putu -rece mi neko da je tamo i magacin sa delovima? Znacili bi mi brzi odgovori jer bi jos sutra otisao tamo Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oprugice od cega ? Za taj motor sam doktor, znam mu svaki sraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1457 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 661 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma od cega... Ne znam stvarno, objasnjavao mi je lik al nista nisam zapamtio :-[ Znam samo da se zujanje cuje u levoj strani agregata (gde je pokazatelj ulja), i da mi zbog toga ponekad u 2. i 3. ,,stucne'' motor kad otpustam kvacilo. Ko je razumeo shvatice, ja nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...