R3mba 31 Napisano Avgust 18, 2019 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz ekipa, evo da se Predstavim, 38g,Hrvatska,Osijek, konobarim po kaficima zadnjih 15g.. Prodo versysa 07, ovo ljeto jer sam shvatio da nit se vozam nit sam tip za odrzavanje lanca i ostale bajkerske fore, tako da sad gledam neki skuter da si ubodem. .POsto sam poprilicnih gabarita 110kg /186cm, nijedan mi se nesto nije svidio (mada sam samo probo sjest na njih par),pa se za sada skuplja lova za xmax300 polovni ili.. Eto ukratko o meni.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Piplfoks 182 Napisano Avgust 18, 2019 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha FZS 600 Fazer '01, Suzuki GSX 600F Katana '02, Suzuki SV1000S, Kawasaki Zephyr 550, Kawasaki Zephyr 750, BMW R50/5, Sachs X-Road 125, Honda CBX 550F, Honda VF 500F, Honda CBF 600, Yamaha YZF-R6 1999, Sprint Prince JinLun 125 i jos dosta manjih... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama dosao komsija. Ok nisi za lanac a jesi razmisljao o kardanu ili kajisu (remenu)? Ostalo ima i skuter...Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Avgust 18, 2019 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici. Iskreno nisam.. Jer ni ne znam koji mootori imaju kardan.. Versysa sam bio kupio maletene na slijepo i ispalo je da je to motor bas za mene.Uspravni stil sjedenja, velik, komotan, za mene idealan motor.. Ma nije tu samo lanac, em su gume skupe, em servisi ,em bi stvarno nekad ono da u japankama sjednem i odem od mjesta a do mjesta b.. Skuzio sam da se stvarno ne vozam. Najduze ture su mu Vukovar ili Zupanja to je max 70km u jednom smjeru.. Ko zna mozda cu nakon 2 mj skuzit da skuter nije to to pa se opet vratit motoru..:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Mart 14, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigo..Xmax 300 2017 13k km,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1295 Napisano Mart 14, 2020 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom. Da ga voziš u zdravlju i veselju!Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano Mart 26, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze..I da morace ce variomat(polini/malossi) gore.. pre mrtvo to meni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5754 Napisano Mart 27, 2020 Drug član, 859 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 763 Napisano Mart 27, 2020 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom Prelep skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano Mart 30, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, neka te sluzi dugo i samo gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3mba 31 Napisano April 24, 2020 U prolazu, 57 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Siso s Versysa 650 na Yamaha xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu vam rec nakon par voznji skuter je top top top.. Lijep odziv na gas, fino linearno ubrzanje, ma ono gust ga je bas vozit.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...