sashac 8204 Napisano Avgust 16, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Za klinca u zgradi potreban skuter ispravan naravno,najbolje 250-ica,u sto boljem stanju,za sto manje para (of course)Do 1000 evrica. my number 0646825522 Bude li me kontaktirao neko sa nekim kršom van trazenih uslova-najebo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Avgust 17, 2019 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Moj druze jako zeznuta situacija...brdo sam ih obisao,potrosio para i para i zivaca. Sve u svemu ovaj narod nije normalan..na slikama naravno nemozes nista videti,nazoves on kaze ful fulova...odes kod njega...nervni slom sam dobio.. Pazario danas atlantica 250 2006 godiste u Novom Sadu..kaze covek ful stanje...a ono tuga...nisam vise mogao ni da cekam ni da trazim... Ide zima pa cu ga polako sredjivati... Pozz i spremite brdo zivaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 17, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan laganini bez zurbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...